1

Onderwerp: Taart bekleden met flexibele chocolade

Goedemorgen,

Ik wil graag een taart bekleden met flexibele / kneedbare chocolade. Nu is mijn vraag of je daarbij de zelfde hoeveelheden aanhoudt als bij fondant en marsepein. Als iemand hiermee ervaring heeft dan hoor ik dat graag!

groetjes.

2 Laatst bewerkt door tuffie28 (28-01-2014 10:49)

Re: Taart bekleden met flexibele chocolade

is dat qua smaak hetzelfde als "gewone" chocola? of meer als marsepein?


(ben nl aan het zoeken of ik een chocoladetaart kan  maken met marsepein en fondant versiering erop... kneedbare chocola zou denk ik ook wel een goede optie kunnen zijn!)


** heb even gekeken in de webshop en daar vond ik dit:**

"Wanneer de Cocoform gemixt wordt met marsepein of fondant (50:50), kunnen hiermee prima taarten worden bekleed."

Re: Taart bekleden met flexibele chocolade

Het is in principe gewoon chocolade, dus volgens mij smaakt het ook zo. heb het zelf nog nooit gebruikt, dus zeker weten doe ik het niet.

4

Re: Taart bekleden met flexibele chocolade

bedankt voor je antwoord :)