26

Re: heel wat uurtjes werk....

Hertje schreef:

Wat een beauty weer! :thumb:

Prachtig om te zien, hopelijk ga je hier toch vaker je creaties posten. :Y

Ik ga het proberen! Is soms wat lastig met een opstandige peuter en  baan als gastouder (dus nog meer opstandige peuters) en dan de taarten  :lol:

27

Re: heel wat uurtjes werk....

Prachtig!

28

Re: heel wat uurtjes werk....

Wauw!!! Wat een werk!

Prachtige taart!!

"Cut my pie into four pieces, I don't think I could eat eight." Yogi Berra

29

Re: heel wat uurtjes werk....

maaikesigner schreef:
Hertje schreef:

Wat een beauty weer! :thumb:

Prachtig om te zien, hopelijk ga je hier toch vaker je creaties posten. :Y

Ik ga het proberen! Is soms wat lastig met een opstandige peuter en  baan als gastouder (dus nog meer opstandige peuters) en dan de taarten  :lol:

:thumb:  :Y

Denk in mogelijkheden, niet in beperkingen!

30

Re: heel wat uurtjes werk....

Wauw wauw wauw hij is echt prachtig. Snap dat je daar veel uurtjes in hebt zitten. Schitterend!

31

Re: heel wat uurtjes werk....

Prachtig !!! zijn dat echte lelies ?? of heb je die ook van fondant gemaakt??

32

Re: heel wat uurtjes werk....

dat geloof ik graag heel wat uurtjes,maar tis ook wel een hele grote  :thumb:

33

Re: heel wat uurtjes werk....

Wat een knapperd!!

Re: heel wat uurtjes werk....

Heel erg mooi!!

Voor koemelkvrije botercreme, ik heb ergens eens gehoord dat ze in Amerika soms botercrème maken puur op basis van shortening (Crisco).  Daar werd dat gedaan als ze enkel afsmeren met botercrème en geen fondant erover, om dan een mooie witte taart te krijgen (want boter is wat meer geel).
Ik heb't zelf nog nooit gedaan, en geen idee of het lekker is, maar het is misschien wel een idee?

35 Laatst bewerkt door Carien (18-01-2014 13:31)

Re: heel wat uurtjes werk....

:thumb: prachtig :y


bc obv Crisco heb ik 1x gemaakt...... ik denk niet dat er veel Nederlanders zijn die dat lekker vinden :nooo  :o

Ik heb dat probleem ook gehad, met niet uithardende Wajang  :grr: 
Wanneer de mensen wel choc lusten/mogen, kun je ook ganache maken met pure choc en soya-slagroom (als ze soya mogen) :)

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl

36

Re: heel wat uurtjes werk....

Prachtig hoor, petje af

37

Re: heel wat uurtjes werk....

Supermooi! Petje af!

38

Re: heel wat uurtjes werk....

Wat een geweldig mooie taart :thumb:

Groetjes Willy

39

Re: heel wat uurtjes werk....

Gaaf!

Km vrije ganache maak ik met pure chocolade (goed ingredienten checken) en soya of rijstslagroom.

Kom je gezellig op m'n facebook gluren? www.facebook.com/mondvoltaart

40

Re: heel wat uurtjes werk....

Wat een geweldige taart!!