Onderwerp: Gewoon de aller lekkerste.....
Vandaag eens geen spectaculaire marsepein taarten , maar gewoon de aller lekkerste appeltaart en slagroomtaart voor mijn allerliefste jarige schoonzus!



groetjes vanuit een zonnig Egmond!
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Taarten Parade » Gewoon de aller lekkerste.....
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Vandaag eens geen spectaculaire marsepein taarten , maar gewoon de aller lekkerste appeltaart en slagroomtaart voor mijn allerliefste jarige schoonzus!



groetjes vanuit een zonnig Egmond!
ziet er goed uit
Ziet er heerlijk uit, vooral de slagroomtaart. Ik ben gek op slagroom 
bedankt.
ik ben ook gek op slagoom!
Keurig netjes gemaakt, ziet er heeerlijk uit!
Ziet er mooi uit en het water staat mij in de mond!
Deel je je recepten ook?

Mmmmmm ziet er heerlijk uit, krijg ik trek van.
Mmm..... wat heerlijk zien die twee eruit!
Mijn slagroomtaart van vandaag zag er lang niet zo strak uit als de jouwe. Bij mij zag je de cake er nog doorheen. Smeer jij toevallig twee keer af met slagroom langs de zijkant? Of heb je een andere truc?
Ik mengde trouwens slagroom met een gelijk deel mascarpone. Heerlijk!
Tieneke
Heerlijk, bij mij thuis zijn ze ook een beetje klaar met marsepein en fondant. Ik lust wel een stukje.
Mmm..... wat heerlijk zien die twee eruit!
Mijn slagroomtaart van vandaag zag er lang niet zo strak uit als de jouwe. Bij mij zag je de cake er nog doorheen. Smeer jij toevallig twee keer af met slagroom langs de zijkant? Of heb je een andere truc?
Ik mengde trouwens slagroom met een gelijk deel mascarpone. Heerlijk!Tieneke
Geen truck. .jaren lange ervaring in de bakkerij.
Is in 1laag afgesmeerd.
Jammer dat ie niet zo strak was.
Als ie dan maar wel goed gesmaakt heeft. Dat is het belangrijkste
Mmmm, heerlijk
En inderdaad erg strak afgesmeerde slagroom!
Heerlijk !!!!
Hoe smeer je het zo strak af in 1 laag ? 
Heerlijk !!!!
Hoe smeer je het zo strak af in 1 laag ? 
Heerlijk !!!!
![]()
![]()
![]()
Hoe smeer je het zo strak af in 1 laag ?
dank je!
geen idee... dat doe ik zo gewoon even ... zoals ik al zei ... jaren lange ervaring in de banketbakkerij
ik pak de taart op mijn linkerhand..
smeer de bovenkant in
zet de zijkant rondom aan en in 1 keer rond met je palletmes en klaar.
direkt de hazelnoten er tegen aan en dan neerzetten op je onderzetter.
opspuiten met rozetten en decoreren .
klaar in 15/ 20 min.
zo snel moest het vroeger ook ...is er helemaal ingedrild hahahah
kom er niet meer vanaf 
Prachtig!
Heerlijk! Zien er ook zo 'echt' uit.
Je kan wel zien dat je ècht een vakvrouw bent.
Heerlijk! Zien er ook zo 'echt' uit.
Je kan wel zien dat je ècht een vakvrouw bent.

Wat een heerlijke taarten en ze zien er prachtig uit
Je hazelnootjes liggen strak op een lijntje lijkt wel met een liniaaltje gedaan, kan wel zien dat je dat heel vaak hebt gedaan

idd, heel strak de slagroomtaart. Ben jaloers op , hi, hi, hi, gebruik je de dikke plastic folie rond de bakvorm?
idd, heel strak de slagroomtaart. Ben jaloers op , hi, hi, hi, gebruik je de dikke plastic folie rond de bakvorm?
dank je!
plastic folie? nee nog nooit gebruikt.
Wat een heerlijke taarten en ze zien er prachtig uit
![]()
Je hazelnootjes liggen strak op een lijntje lijkt wel met een liniaaltje gedaan, kan wel zien dat je dat heel vaak hebt gedaan
![]()
![]()
thanks!
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Taarten Parade » Gewoon de aller lekkerste.....
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.