1

Onderwerp: Samenstelling bescuitmix

Hooi.

Ik gebruik de biscuitmix van de webshop, nu wou ik het eens zelf gaan proberen :) heb al enkele geprobeerd maar dat was niet mijn smaak (blad taarten decoreren) hebben jullie recepten waarvan je zegt jaaa deze is echt lekker?

2

Re: Samenstelling bescuitmix

Ik gebruik altijd het recept voor een basisbiscuit (alleen niet met maizena, maar met zlefrijzend bakmeel).

1 ei
30 gr suiker
30 gr zelfrijzend bakmeel
snufje zout
beetje vanille-essence of vanillestokje.

En dan eerst de eieren met de suiker , zout en vanille minimaal 10 min. kloppen zodat het bijna wit en heel luchtig is. Daarna het gezeefde mail erdoor scheppen. Al doe ik dat laatste meestal op de langzaamste stand van mijn kitchen aid. Met een handmixer gaat dat niet werken, dan sla je veel te veel lucht eruit.

Als het niet gaat zoals het moet, moet het maar zoals het gaat
www.facebook.com/cakebym

Re: Samenstelling bescuitmix

recept voor kapsel (biscuit )

2 delen ei
1,1  deel suiker

zout en /of citroen

dit verwarm je tot ong 37 graden in warm water.
En dan klop je het luchtig.
Het is goed als je er een punt op kan trekken.
Je kan de gezeefde bloem er het beste met een pannen likker ondermengen.
Als je dit met de machine doet is er kans op klontjes en verlies van lucht.


1 deel patent bloem
voor choc beslag vervang je 15 % bloem door cacao poeder.

Je kan voor een malser beslag ook 1/2 deel ei en een 1/2 deel eidooier nemen.

Als je zondigt zondig dan lekker

4

Re: Samenstelling bescuitmix

Dank jullie wel!.

Na de drukke dagen ga ik eens zelf proberen de mix te maken ipv de kant en klare (al is deze wel lekker :D )