1

Onderwerp: Tia Maria met ??

Hoi allemaal,

Ik wil eind december een taart maken met in elk geval Tia Maria erin. Of de taart getrempeerd wordt met Tia Maria of dat de Tia Maria in de vulling zit maakt me niet zo veel uit.
Zat zelf te denken aan mokka erbij, maar dat vindt lang niet iedereen lekker.
Combinatie mokka en chocolademousse lijkt me dan weer zwaar.

Iemand nog goede suggesties??

Als het niet gaat zoals het moet, moet het maar zoals het gaat
www.facebook.com/cakebym

2

Re: Tia Maria met ??

Is er niemand die mij kan helpen  :(  :(

Als het niet gaat zoals het moet, moet het maar zoals het gaat
www.facebook.com/cakebym

3

Re: Tia Maria met ??

Als je op cocktails met tia maria zoekt, komt sinaasappel naar voren en melk. Je zou het met slagroom kunnen combineren. Heb je daar iets aan?

4

Re: Tia Maria met ??

Of misschien iets met kokos?

5

Re: Tia Maria met ??

ik heb ooit eens een heerlijke taart gemaakt, waarbij de biscuitlagen getrempeerd werden met tia maria,
de lagen werden gevuld met slagroom met klopfix gemengd, met daardoorheen geroosterde, gemalen hazelnoten, en bovenop toeven gewone slagroom/klopfix met op iedere punt een hele hazelnoot,
kun je het een beetje volgen? :/

hoogste tijd om nog eens te maken :9  :9

6

Re: Tia Maria met ??

Dank jullie wel! Geeft weer een nieuwe denkrichting!

Sinaasappel klinkt goed  :Y . Bij kokos denk ik weer aan iets tropisch en dat vind ik voor eind december dan weer niet zo passen.

Hazelnoot vind ik een goeie! Denk dan wel aan hazelnootbavarois.
Vind in een fondanttaart slagroom vaak wat flauw qua smaak. Vandaar de hazelnootbavarois.
En een laag ddl?? En dan dus het biscuit tremperen met Tia Maria.

Als het niet gaat zoals het moet, moet het maar zoals het gaat
www.facebook.com/cakebym