1

Onderwerp: Sinterklaas taart

Ik wil graag de sinterklaaskrans maken uit de Mjam.

Ik wil de krans afsmeren met botercreme en daar de pepernoten en snoepgoed opplakken.

Kan dat of worden de pepernoten dan zacht??

Ik zou de taart dan begin van de middag moeten maken en die wordt dan s'avonds  opgegeten.

Hopelijk kan iemand me helpen

2

Re: Sinterklaas taart

ik denk dat het in die korte tijd wel mee valt,
uiteindelijk zullen ze zacht worden, maar niet in die paar uur denk ik.

Wat je ook kunt doen is de taart in de middag maken,
tot en met het afsmeren,
en pas een uurtje voor gebruik bv de pepernoten erop doen.

website: One of a Cake! of www.facebook.com/OneOfaCake
ook voor prints op ouwel & frosty!

3

Re: Sinterklaas taart

Siena schreef:

ik denk dat het in die korte tijd wel mee valt,
uiteindelijk zullen ze zacht worden, maar niet in die paar uur denk ik.

Wat je ook kunt doen is de taart in de middag maken,
tot en met het afsmeren,
en pas een uurtje voor gebruik bv de pepernoten erop doen.

Super bedankt voor je reactie!!
Dan kan ik met een veilig gevoel de taart maken.
Ik wil hem gaan verloten en wil niet dat mensen teleur gesteld gaan zijn :-)

4

Re: Sinterklaas taart

Als je chocolade-pepernoten gebruikt weet je zeker dat ze niet zacht worden.