1

Onderwerp: frambozenmouse recept

hoi hoi,

ik ga een chocolade taart bakken en ik wil daar frambozenmouse van de recepten hierop de site gebruiken.
nu heb ik een vraagje.
als ik de frambozen en de jam verwarm, moet daar geen boter bij?

en als ik het af laat koelen met de gelatine erbij, krijg ik dan niet een heel stijve plak in mijn pan, want ik moet het nog door mijn slagroom heen spatelen.

verder, hoe is jullie ervaring met deze mouse?

groetjes,
esmeralda

2

Re: frambozenmouse recept

Gewoon precies maken zoals in het recept beschreven.  Erg lekker!  :9

3

Re: frambozenmouse recept

maar moet ik dan mijn frambozenpuree die verwarmt is helemaal aflaten koelen, (in de koelkast)?
want krijg ik anders niet een hele stijve drap die ik anders niet door mijn slagroom krijg. anders krijg ik gelatine stukjes en dat lijkt mij niet heel erg lekker..

4

Re: frambozenmouse recept

Ik heb het gewoon af laten koelen op het aanrecht, Werd niet (te) stijf, en ook geen stukjes gelatine...  :)
Ik zou wel af en toe roeren.