1 Laatst bewerkt door Rchell (13-11-2013 15:10)

Onderwerp: spoed! Hulp gevraagt! geschifte chocomousse

help!

Mijn bonbonbloc mousse is gaan schiften bij het opkloppen.. wat nu?!

kan ik hier nog iets mee of moet er nieuwe vulling komen?

Taart moet om 16:00 p tafel staan..  :x

2

Re: spoed! Hulp gevraagt! geschifte chocomousse

niemand??

3

Re: spoed! Hulp gevraagt! geschifte chocomousse

je kunt het eventueel een beetje opwarmen, waarschijnlijk zijn de verschillende ingrediënten te koud geweest of verschillend van temperatuur en dan goed blijven mixen.
wat ik doe is de kom in warm water zetten en dan kloppen, tot dat het ' samensmelt'.  De vetten moeten even warm worden, dan komt het waarschijnlijk nog wel goed. Daarna ff snel in de vriezer om de boel af te koelen. Het zal 16.05 uur worden ,vrees ik

Groetjes van Carina
http://www.taartwerk.nl

4

Re: spoed! Hulp gevraagt! geschifte chocomousse

Rchell schreef:

help!

Mijn bonbonbloc mousse is gaan schiften bij het opkloppen.. wat nu?!

kan ik hier nog iets mee of moet er nieuwe vulling komen?

Taart moet om 16:00 p tafel staan..  :x



is het nog gelukt?

het was wel erg krap gepland he,
om 15.00 gaan vullen terwijl hij een uur later op tafel moet staan.

Hoop dat het is goed gekomen!

website: One of a Cake! of www.facebook.com/OneOfaCake
ook voor prints op ouwel & frosty!