Onderwerp: spoed! Hulp gevraagt! geschifte chocomousse
help!
Mijn bonbonbloc mousse is gaan schiften bij het opkloppen.. wat nu?!
kan ik hier nog iets mee of moet er nieuwe vulling komen?
Taart moet om 16:00 p tafel staan..
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » spoed! Hulp gevraagt! geschifte chocomousse
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
help!
Mijn bonbonbloc mousse is gaan schiften bij het opkloppen.. wat nu?!
kan ik hier nog iets mee of moet er nieuwe vulling komen?
Taart moet om 16:00 p tafel staan..
niemand??
je kunt het eventueel een beetje opwarmen, waarschijnlijk zijn de verschillende ingrediënten te koud geweest of verschillend van temperatuur en dan goed blijven mixen.
wat ik doe is de kom in warm water zetten en dan kloppen, tot dat het ' samensmelt'. De vetten moeten even warm worden, dan komt het waarschijnlijk nog wel goed. Daarna ff snel in de vriezer om de boel af te koelen. Het zal 16.05 uur worden ,vrees ik
help!
Mijn bonbonbloc mousse is gaan schiften bij het opkloppen.. wat nu?!
kan ik hier nog iets mee of moet er nieuwe vulling komen?
Taart moet om 16:00 p tafel staan..
is het nog gelukt?
het was wel erg krap gepland he,
om 15.00 gaan vullen terwijl hij een uur later op tafel moet staan.
Hoop dat het is goed gekomen!
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » spoed! Hulp gevraagt! geschifte chocomousse
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.