1

Onderwerp: geen fondant maar wel lekker

Deze keer geen fondanttaarten gemaakt, maar een wienertorte en een kersenkwarktaart.

http://www.mijnalbum.nl/Foto550-NRQNYQP4.jpg

Het is zoals het is en dat is goed zo.
Bianca's bakery

2

Re: geen fondant maar wel lekker

oh.....die kersen taart....ik zou er zo een hap van willen nemen!
heerlijk!

wil je meer van mijn creaties zien?  neem dan eens een kijkje op facebook:   https://www.facebook.com/dezoetesensatie

3

Re: geen fondant maar wel lekker

Jaaaaa die zien er lekker uit
Inderdaad die kersen het water loopt me in de mond
:thumb:

Zou je het recept willen delen??

Mijn faceboekpagina met mijn taartjes
http://www.facebook.com/pages/Home-made … 1595328591

4

Re: geen fondant maar wel lekker

Hmm ziet er heerlijk uit! Vooral de kersenkwarktaart. Ik ben ook wel in voor een recept  ;)

5

Re: geen fondant maar wel lekker

Leuk jullie reacties. Het recept staat op
mijn taarten fb-pagina

Veel plezier bij het maken van deze overheerlijke geglazuurde kersenkwarktaart.

Het is zoals het is en dat is goed zo.
Bianca's bakery

6

Re: geen fondant maar wel lekker

Mjammie ziet er lekker uit!!!

7

Re: geen fondant maar wel lekker

Bedankt voor het recept.
Ik heb meteen je pagina geliked  :Y

Ik heb ook gevraagd hoe groot jouw vorm is die je gebruikt hebt.

Mijn faceboekpagina met mijn taartjes
http://www.facebook.com/pages/Home-made … 1595328591

8 Laatst bewerkt door Bianca1969 (07-11-2013 09:37)

Re: geen fondant maar wel lekker

mamski schreef:

Bedankt voor het recept.
Ik heb meteen je pagina geliked  :Y

Ik heb ook gevraagd hoe groot jouw vorm is die je gebruikt hebt.

Dank je wel....
De vorm die ik gebruikt heb is 26cm....de dikte van de bodem is ongeveer 1,5 à 2cm geworden. De kersen leg je er gewoon bovenop, door het rijzen van het beslag "zinken" ze er mooi in weg.

Na het afkoelen heb ik 'm weer terug in de (inmiddels schoongemaakte) springvorm gelegd, en toen de kwarklaag er op gedaan....

Het is zoals het is en dat is goed zo.
Bianca's bakery