@ Linnie,
dank voor je complimenten!
Je hebt wel gelijk eigenlijk, ik ben inderdaad erg kritisch, vooral/ juist op mijzelf.
Het taarten is een hobby, dat eerst, maar zeker als ik voor een ander bak wil ik het zo goed doen als mogelijk.
En wil constant mijn grenzen/ kunnen verleggen. Dat houd de uitdaging erin he
Ik heb ook ontzettende ruzie gehad met die pruts lettertjes,
en ze zijn ook letterlijk het huis door gevlogen!
(maar dat was per ongeluk, door te enthousiast ze eruit te meppen)
Tips:
ik heb deze letters met fondant gemaakt, maar gumpaste schijnt nog beter te werken.
rol de fondant héél dun uit, echt 1mm dun (of dunner
)
laat je fondant even liggen, aan de lucht drogen. (ik doe ook een inimini beetje poedersuiker er overheen wrijven op het laatst tegen de ergste plak)
druk dan de tappit in de fondant, goed over je werkblad heen schuiven,
dan de tappit omdraaien,
met je vinger langs de randjes van de letter gaan,
het overige fondant er om heen weghalen, en eventuele 'gaatjes in de letter' (zoals bij de E of of O) weghalen met een speldje of needle tool.
en dan... meppen maar!
Hoe, tja... lastig uitleggen...
de onderkant vd tappit houd ik met mijn rechterhand op mijn werkvlak,
de bovenkant trek ik met mijn linkerhand omhoog (ongeveer hoek 45graden)
en dan laten 'flippen'
even beetje uitproberen met hoeveel kracht het moet,
niet direct maximaal proberen,
want dan vliegen je letters dus echt door het huis! 
website: One of a Cake! of
www.facebook.com/OneOfaCakeook voor prints op ouwel & frosty!