1

Onderwerp: Bake even strips

Hallo,

Heeft er iemand ervaring met bake even strips van wilton?
Ik krijg altijd een bolling in het midden van mijn taart doordat de randen niet goed genoeg mee rijzen, ook niet als ik de temp geleidelijk opvoer.
Kun je die strips meerdere keren gebruiken of moet je steeds een nieuwe kopen?

Groetjes!!

Bakrecepten om je vingers bij af te likken? Zoek mij op Pinterest ( valerievdmeer ) en kijk bij mijn Cakelicious recepten! Because we love cake

2

Re: Bake even strips

Euj verkeerde topic! Moet naar bakkenen vullen   :o  sorry!!

Bakrecepten om je vingers bij af te likken? Zoek mij op Pinterest ( valerievdmeer ) en kijk bij mijn Cakelicious recepten! Because we love cake

3

Re: Bake even strips

Heb er zelf geen ervaring mee, maar heb wel al bij iemand anders gezien dat je mooie rechte taarten mee krijgt.
Je kan ze keer op keer gebruiken.

If you're lucky enough to be different, don't ever change!
Groetjes, Katja

4

Re: Bake even strips

Met de strips heb ik geen ervaring. Bij mij helpt als ik in het midden van het beslag een kuil maak door met een lepel het beslag een beetje naar de zijkanten te vegen.
Heb je dat al eens geprobeerd?

5

Re: Bake even strips

lady-vall schreef:

Euj verkeerde topic! Moet naar bakkenen vullen   :o  sorry!!

thanks voor je melding [MOVE] -> bakken & vullen

6

Re: Bake even strips

Ik gebruik de strips al jaren. Ideaal.
Vanaf 22,5 rond en 20x20 vierkant.
Heb de grote set van 4, dan heb je altijd de juiste maat voor elke vorm.

Verdwalen in zoetigheid
www.hettaartenbos.nl voor al uw zoete creaties