1

Onderwerp: SPOEDJE taartina (gelei)

Hoi hoi,
Ik ben net bezig om voor het eerst met een pakje taartina van dr oetker gelei te maken. Volgens de omschrijving moet er een beetje sap bij het poeder, de rest van de sap kook je. Maar toen ik het sap bij het poeder deed, werd het geen papje, het werden een paar kleverige klonters.. Nu is het mislukt. Enig idee wat ik verkeerd doe?

Bakrecepten om je vingers bij af te likken? Zoek mij op Pinterest ( valerievdmeer ) en kijk bij mijn Cakelicious recepten! Because we love cake

2

Re: SPOEDJE taartina (gelei)

Hb het een tweede keer geprobeerd, nu werd het bij het mengen wel een papje. Gooi ik het papje bij het kokende sap, worden het weer allemaal klonten in plaats van een geheel :s hoe werkt dit?

Bakrecepten om je vingers bij af te likken? Zoek mij op Pinterest ( valerievdmeer ) en kijk bij mijn Cakelicious recepten! Because we love cake

3

Re: SPOEDJE taartina (gelei)

Beetje meer (koud) sap erbij, dan lost het vanzelf op.
Succes!

Als het niet gaat zoals het moet, moet het maar zoals het gaat
www.facebook.com/cakebym