1

Onderwerp: Super Spoed vraag

Lieve medebaksters/bakkers

Lang heb ik niets gepost of beantwoord maar nu toch weer langzaam aan bezig maar zit met probleem ben ik bang :(

Morgen is me verjaardag en wil heel graag petit fours maken maar heb geen botercreme...
Nu heb ik wel chocoladepasta maar ben bang dat me marsepijn dan smelt of niet?

Dus waar het op neer komt kan ik chocoladepasta gebruiken om af te smeren?
:o  :o  :o
Liefs Karin

Believe in yourself and never give up!

2

Re: Super Spoed vraag

Nooit geprobeerd... Maar denk dat het wel kan...?

Maak aub ga mij niet stalken als ik het verkeerde antwoord heb gegeven... :+

Re: Super Spoed vraag

als het goed is kan het gewoon mijn zusje smeert altijd met nutella af vind ze lekkerder (is wel cc's met een fondant plaatje)

When we lose the right to be different, We lose the privilege to be free- Nelson Mandela
https://www.facebook.com/PennysHobby

4

Re: Super Spoed vraag

Hihihi zal ik zeker niet doen ga het gewoon proberen tis toch maar voor me eigen verjaardag hihihihi

Believe in yourself and never give up!

Re: Super Spoed vraag

Ja hoor, heb het vaak gebruikt bij cupcakes als plakrandje tussen de cc en de fondant. Het smeert niet zo lekker en je trekt snel je biscuit stuk. Even met pot en al verwarmen, dan is het smeerbaarder.

6

Re: Super Spoed vraag

Je marsepein zal niet gaan smelten, maar je kunt er niet strak mee afsmeren. Maar dat maakt voor petit-fours niet zoveel uit  ;)

Re: Super Spoed vraag

heb je anders geen slagroom in huis.. maak je ganache :) dat is wel smeerbaar (en lekker)

When we lose the right to be different, We lose the privilege to be free- Nelson Mandela
https://www.facebook.com/PennysHobby