1 Laatst bewerkt door Riany (14-10-2013 19:30)

Onderwerp: Just ganache.... met eetbaar kant

Deze verjaardagstaart heb ik gemaakt voor een vriendin van mij. Zij lust geen fondant. Dus ik heb de taart alleen met pure chodolade ganache afgesmeerd.
Taart is gevuld met mokkacreme en chocolade mousse.
Bedankt voor het kijken.

http://www.mijnalbum.nl/Foto-XACWFPCO-D.jpg

http://www.mijnalbum.nl/Foto-6IPCFYTO-D.jpg

http://www.mijnalbum.nl/Foto-RHRRBQYQ-D.jpg

Gr,
Riany

Re: Just ganache.... met eetbaar kant

Jij maakt ze zo strak. Daar ga ik binnenkort toch ook een dagje aan besteden. Afsmeren met ganache. En hopelijk wordt het bij mij dan ook zo strak!

3

Re: Just ganache.... met eetbaar kant

Heel mooi!!!
Welke mold gebruik jij voor de rand??

Re: Just ganache.... met eetbaar kant

Heel mooi!

Re: Just ganache.... met eetbaar kant

Heb je er een dikke laag ganache op moeten doen om het zo strak te krijgen of valt dat mee?

6

Re: Just ganache.... met eetbaar kant

Echt prachtig!

7

Re: Just ganache.... met eetbaar kant

Echt super mooi :)

Ik zou het ook wel eens willen proberen maar het lijkt me echt moeilijk :Y

8

Re: Just ganache.... met eetbaar kant

Goeie grutten, wat een mooie hoge en strakke afgesmeerde taart zeg. Knap!

Tieneke

9

Re: Just ganache.... met eetbaar kant

Wow wat mooi strak. Hartstikke mooi

Het is zoals het is en dat is goed zo.
Bianca's bakery

10

Re: Just ganache.... met eetbaar kant

Dank jullie wel...

11

Re: Just ganache.... met eetbaar kant

simm schreef:

Heel mooi!!!
Welke mold gebruik jij voor de rand??

Het is een mal om eetbare kant te maken. Deze heb ik gekocht via ebay.

12

Re: Just ganache.... met eetbaar kant

Heel goed gedaan!  :thumb:

13

Re: Just ganache.... met eetbaar kant

DotjeSlagroom schreef:

Heb je er een dikke laag ganache op moeten doen om het zo strak te krijgen of valt dat mee?

Sorry, ik heb deze vraag over het hoofd gezien  :rolleyes:
Nee hoor.. Ik heb ca 0,5 cm ganache gesmeerd. Bij sommige plekken zelf wat minder.

14

Re: Just ganache.... met eetbaar kant

Die is werkelijk heel gaaf! Wat strak en mooi gemaakt. Erg sfeervol.

15

Re: Just ganache.... met eetbaar kant

Hallo Riany!

Mag ik je vraagen: Welke mold had jij gebruikt voor de rand? Zou jij  kunnen voor mijn mailen  het "adress van het webshop.?
Ik vind zooo moooie! Groetjes! :)

16

Re: Just ganache.... met eetbaar kant

Wow heel mooi :Y . Hoe krijgt je zo strakke afgesmeerde taart? Bij mij is nooit gelukt

17

Re: Just ganache.... met eetbaar kant

Da`s een heul mooi taartje!
Zou het nog mooier zijn om de bloem en het kant ivoorkleurig te maken? Dan sluiten de kleuren iets subtieler op elkaar aan. Nu knalt het zo. Maar dit is muggenziften hoor. Hij is prachtig! :Y

18

Re: Just ganache.... met eetbaar kant

Heel mooi! Is leuk spul hè, ganache  :Y  Ik heb het pas geprobeerd met fondant erover en dat vind ik niet echt lekker, dat wordt teveel, dus dit is een hele goede oplossing! Als je witte chocolade gebruikt kun je het ook nog kleuren  :)
Mooie bloem ook  :thumb:

19

Re: Just ganache.... met eetbaar kant

:thumb: Helemaal mijn idee van een mooie taart. Is dit eetbare kant gemaakt met/van Sweet Lace? Dat stond op T&T en daar heb ik er erg verlekkerd naar gekeken maar niet aangeschaft, nu denk ik  :grr: . Dit ziet er zoooo mooi uit.

Re: Just ganache.... met eetbaar kant

Hoi,

Wauw wat een prachtige taart en inderdaad ook van mij de vraag met welke mold je het kant hebt gemaakt?

21

Re: Just ganache.... met eetbaar kant

Supermooi!

22

Re: Just ganache.... met eetbaar kant

ILDIKONL schreef:

Hallo Riany!

Mag ik je vraagen: Welke mold had jij gebruikt voor de rand? Zou jij  kunnen voor mijn mailen  het "adress van het webshop.?
Ik vind zooo moooie! Groetjes! :)

Ik heb deze mould op ebay gekocht. Als je edible lace intypt dan zie je verschillende aanbieder. Het komt vanuit Spanje als ik mij niet vergist.
Succes!

23

Re: Just ganache.... met eetbaar kant

Saskialala schreef:

Da`s een heul mooi taartje!
Zou het nog mooier zijn om de bloem en het kant ivoorkleurig te maken? Dan sluiten de kleuren iets subtieler op elkaar aan. Nu knalt het zo. Maar dit is muggenziften hoor. Hij is prachtig! :Y

Dank je wel . Ik heb juist wit gekozen om meer contrast te geven. Iig bedankt voor de tip

24

Re: Just ganache.... met eetbaar kant

Tamataartje schreef:

Heel mooi! Is leuk spul hè, ganache  :Y  Ik heb het pas geprobeerd met fondant erover en dat vind ik niet echt lekker, dat wordt teveel, dus dit is een hele goede oplossing! Als je witte chocolade gebruikt kun je het ook nog kleuren  :)
Mooie bloem ook  :thumb:

Dank je wel. Tja... Ik vind fondant ook niet lekker  :nooo
Ik wist niet dat je witte choco ganache kan kleuren. Ik ga skeer proberen.