1

Onderwerp: Kan ik hier nog iets mee?

Goedemorgen,

Ik moet een stapeltaart maken voor mijn nichtje. Dus ik dacht vanmorgen kom gelijk lekker beginnen. In mijn enthousiasme per ongeluk de poeder voor banketbakkersroom gepakt!
Ik dacht waarom wordt hij zo dik en geel, nou daarom dus....
Ik heb nu 310 gm banketbakkersroom, 90 biscuitmeel, 40 water en 310 eieren.

Kan iemand verzinnen of ik hier nog iets mee kan? Dacht misschien warm maken en melk erbij of maar gewoon weggooien? (En dan zodadelijk nieuwe banketbakkersroom gaan kopen?

2

Re: Kan ik hier nog iets mee?

:lol:  :lol:  :lol: Sorry moet even lachen :o
Tja, wat kun je er nog me? Ik weet het niet. Je zou het kunnen verwarmen en er melk bij doen. (begin met een klein beetje van de brei. Dan hoeft er minder melk bij.)
Weggooien kan altijd nog en wie weet hoe lekker het is. Laat het wel even koken dan om het meel dat er in zit te laten garen.

Succes met het bakken verder. Goed op de verpakkingen kijken hoor ;)

Groetjes Gerien

3

Re: Kan ik hier nog iets mee?

:think:  :think:  :think:  :think:
:nooo kan het niet verzinnen :o

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl

Re: Kan ik hier nog iets mee?

Zoete omelet mee bakken?  :think:

5

Re: Kan ik hier nog iets mee?

Ik heb het op het vuur gezet met een deel melk en een deel water en toen even laten koken en wonder boven wonder, hij was heel lekker! Hoop niet dat hij vannacht veranderd in iets oneerbaars want hij zit in de taart :-)

6

Re: Kan ik hier nog iets mee?

:D  :thumb:  :thumb:

je hebt een nieuw recept uitgevonden! hoe noem je het? O-)

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl