Er zijn voor zo ver ik weet geen mixen zonder suiker.
Mogelijk wel zonder lactose, maar die heb ik nog niet gevonden.
Ik bak lactose vrij biscuit altijd zonder kant en klaar product.
Dus losse eieren, bloem, maïzena en suiker.
Een biscuit zonder suiker is lastig. Ik maak meestal een cake.
Daar heb ik wel een kant en klaar verpakking voor van de bio winkel waar niets aan is toegevoegd. Ipv suiker gebruik ik oerzoet en rijstestroop. Dit is qua structuur wel net even anders dan cake met suiker.
Dit recept is niet geschikt voor diabeten!
Als je zonder suiker gaat bakken, hoe ga je die dan opmaken? Gewone fondant of marsepein is geen optie. Bij sommige bio winkels verkopen ze marsepein op basis van honing.
De vulling is ook iets waar je over na moet denken. De meeste vullingen zijn met melk en/of suiker. Dit zul je dus moeten aanpassen.
Het is een heftige opdracht hoor! Ik moet hier ook altijd goed voor puzzelen, terwijl ik behoorlijk wat ervaring heb met diëten!
Werk het liefst biologisch en met speciale interesse in allergieen en dieten.
Http://taart.djoeke.com