Re: Niet helemaal van mijzelf
Hoe stempel jij dan? Met een kwastje gewoon?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bruids- en Stapeltaarten » Niet helemaal van mijzelf
Hoe stempel jij dan? Met een kwastje gewoon?
Klopt, ik stempel met een kort, plat kwastje. Ik heb de middelste gebruikt van deze van Wilton
Wow wat mooi.
Qua fondant ga ik toch voor Callebaut. Dat kan ik echt heel strak bekleden. En als ergens een klein foutje, deukje of plooitje zit kun je dat weer heel makkelijk wegwerken. En ik vind 'm ook erg lekker (ruiken)
ik gebrik ook nu 1 jaar callebaut en wil geen andere
Siena schreef:Haha,
ik heb de emmer al wel staan, tip van iemand anders hier op het forum,
maar heb hem nog niet kunnen uitproberen.
Nu ben ik wel heeel erg nieuwsgierig geworden!
Hij is wel nóg weer duurder, maar als het ook echt merkbaar is... (ga ik wellicht weer om)Ik vermoed het wel, laat je het weten?
zal ik doen
het enige minpuntje van SatinIce is (voor mij) dat ik er op de een of andere manier luchtbelletjes in rol...
en ook met doorprikken krijg ik die vaak niet goed weg (terwijl ik er daarna nog met de roller over ga)
dus dan moet ik de hele lap weer opnieuw kneden, trekken en rollen...
Ik heb ook wel eens luchtbellen, maar die werk je prima weg met Callebaut. Ik ken Satin Ice fondant eigenlijk niet
spectaculair!! zoals altijd.
Maar de randjes van de taart zijn nog strakker, dan je andere taarten. Geniaal uitvoering en idd heb ik de voorbeeld taartjes van je gezien een paar maanden geleden.
Dank je wel May
Ik probeer de randen inderdaad elke keer weer strakker te krijgen, het zal me een keer lukken om ze echt perfect scherp te krijgen!
Dank je wel May
![]()
Ik probeer de randen inderdaad elke keer weer strakker te krijgen, het zal me een keer lukken om ze echt perfect scherp te krijgen!
nóg strakker???
hoe wil je dat gaan doen, het lijken al net dummies, zo strak!
Zo strak bedoel ik:
(Sorry Eline, ik heb even je foto geleend )
Dit is alleen wel met ganache gedaan.
Ik heb weer naar je taart gekeken en het is net zo strak als die van Eline maar ik begrijp je !! er is nooit een grens.
Huh... 'zet bril op' ik zie echt maar heeeeeeel minimaal verschil!
en uh, afsmeren met ganache is wel iets anders dan bekleden met fondant he
Willen blijven verbeteren is mooi,
maar wees ook blij met je werk en trots op jezelf,
je maakt toch echt retestrakke taarten Tamara!
Dank jullie wel, jullie zijn schatten!!
Hij is echt prachtig hoor! Niet zo streng zijn voor jezelf!
Dank je wel Seefje, ik zal het proberen, maar ja, iets met aard en beestje hè
Ik herken het wel hoor. Ben ook niet snel tevreden en erg zelfkritisch, en ben lang niet zo goed als jij!
Maar weet ook hoe moeilijk je het jezelf hierdoor kan maken, en daarom is advies geven aan anderen altijd lekker makkelijk
Mooi!
Wederom een prachtexemplaar.
Je hebt het ontwerp van de bruid vast geweldig uitgevoerd! Ik vind hem super!
En inderdaad....Callebaut!!!!!
Wauw, wat een ontzettend mooie taart zeg!!!
Dank jullie wel, heel lief
Hij is weer prachtig!!!!! En bedankt voor de tip bij het werken met een stencil
Thanks Kweenie!
En graag gedaan
Mooie stapel!! Welke mild heb je gebruikt voor de boevnste taart?
Wat een prachttaart! Heel gaaf gedaan!
Mooi op de foto ook!
Prachtig!!
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bruids- en Stapeltaarten » Niet helemaal van mijzelf
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.