1

Onderwerp: mijn eerste bruidstaart

gevuld met chocolade crème en aardbeienvulling en afgesmeerd met ganache

http://www.mijnalbum.nl/Foto-ZKMWNNZF-D.jpg

Groetjes Debbie

2

Re: mijn eerste bruidstaart

top :thumb:

3

Re: mijn eerste bruidstaart

Prachtig!

4

Re: mijn eerste bruidstaart

Wat een keurig nette/ schone koelkast!  :+  ;)



en een heel mooie bruidstaart!
top gedaan :thumb:

website: One of a Cake! of www.facebook.com/OneOfaCake
ook voor prints op ouwel & frosty!

5

Re: mijn eerste bruidstaart

dank je wel.

en de koelkast is alleen voor de taarten vullingen en voor de foto's van de taarten :D  :D

Groetjes Debbie

6

Re: mijn eerste bruidstaart

:think: kwou net zeggen 'hij is toch wel uit de koelkast te halen voor de foto?' :o
Jammer zo'n foto van zo'n mooie taart

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl

Re: mijn eerste bruidstaart

Wat een schitterende taart!
Die verdiend echt wel een mooieren foto dan koelkast hoor! Hier magj e trots op zijn!

Groetjes! Enne, bedankt voor alle inspiraties!!!
Wil je meer zien wat ik maak? www.ingrids-baksels.webnode.nl

Re: mijn eerste bruidstaart

Inderdaad een mooie taart! Die verdient voor de foto wel een (tijdelijk) mooier plekje ;)

9

Re: mijn eerste bruidstaart

mooie taart en ind. maak foto in dag licht dan komt je taart strallend op foto

10

Re: mijn eerste bruidstaart

Wat een super mooie bruidstaart.
Mag ik wat vragen? Je hebt toch marsepein over de ganache gedaan?
Moet je dan de ganache maken zoals in de how to staat. Of moet je hem dan mixen zodat je hem echt kan smeren?
Ik heb het weekend mijn aller eerste ganache taart gemaakt en leek mij leuk om het ook eens te proberen om er daarna marsepein over te doen. Niet iedereen vindt de botercreme zo lekker.

11

Re: mijn eerste bruidstaart

Moma schreef:

Wat een super mooie bruidstaart.
Mag ik wat vragen? Je hebt toch marsepein over de ganache gedaan?
Moet je dan de ganache maken zoals in de how to staat. Of moet je hem dan mixen zodat je hem echt kan smeren?
Ik heb het weekend mijn aller eerste ganache taart gemaakt en leek mij leuk om het ook eens te proberen om er daarna marsepein over te doen. Niet iedereen vindt de botercreme zo lekker.

Ik heb de ganache idd op geklopt totdat het lekker smeuïg is en dan is het perfect om af te smeren.

Groetjes Debbie

12

Re: mijn eerste bruidstaart

Dank je wel allemaal voor de leuke reactie's

Groetjes Debbie