1 Laatst bewerkt door Manon92 (26-09-2013 08:01)

Onderwerp: Mijn eerste bruidstaart!

Geheel in de stijl van de bruiloft en het trouwkaartje, ivoor met roze, zilver en zwart. Gemaakt met luchtige chocoladecake, aardbeienbavarois en aardbeienjam, afgesmeerd met witte ganache. Het kleine taartje apart van de rest was een ei-vrij gebakje, ivm een allergie. Verder wel dezelfde vullingen. Wat vinden jullie?  :)

http://www.mijnalbum.nl/Foto-VYL8UBE4-D.jpg

http://www.mijnalbum.nl/Foto-OHEK4C3Z-D.jpg

http://www.mijnalbum.nl/Foto-K8TQF8GI-D.jpg

2

Re: Mijn eerste bruidstaart!

prachtig!!

Groetjes van Corry
http://taartenvancorry.nl/

3

Re: Mijn eerste bruidstaart!

Mooi strak, like it!  :thumb:

Meer zien? Op m'n pagina deel ik mijn creaties, how to's en mijn favoriete recepten! & sinds kort vogel voederTAARTEN!
www.facebook.com/EllCake

Re: Mijn eerste bruidstaart!

Echt mooi! Erg netjes en strak!

5

Re: Mijn eerste bruidstaart!

Heel mooi strak!

6

Re: Mijn eerste bruidstaart!

Mooi, inderdaad heel strak en toch heel vrolijk met dat felle roze erbij.

Tieneke

7

Re: Mijn eerste bruidstaart!

Hele mooie, strakke, chique taart!  :thumb:

8

Re: Mijn eerste bruidstaart!

Bedankt!  :)

9

Re: Mijn eerste bruidstaart!

Love it...zo strak....heel mooie afwerking

Het is zoals het is en dat is goed zo.
Bianca's bakery

10

Re: Mijn eerste bruidstaart!

heb je de witte ganache gewoon gegoten of heb je er nadien nog iets mee gedaan om hem zo mooi strak te krijgen? ik wil een winters taartje maken en ben naar iets anders dan fondant of marsepein aan het kijken, maar ben zo bang dat het met ganache een rommelig geheel wordt bij mij  :o

11

Re: Mijn eerste bruidstaart!

claartje79 schreef:

heb je de witte ganache gewoon gegoten of heb je er nadien nog iets mee gedaan om hem zo mooi strak te krijgen? ik wil een winters taartje maken en ben naar iets anders dan fondant of marsepein aan het kijken, maar ben zo bang dat het met ganache een rommelig geheel wordt bij mij  :o

Hoi Claartje,

Ik heb de taart nog wel bekleed met fondant. Maar Ganache kun je heel strak afsmeren hoor! Werkt beter dan gieten vind ik zelf. Zoek de filmpjes van Michelle's Cake Design maar eens op over hoe je ganache in de magnetron kunt maken. Is zo klaar! Hoop dat je er wat aan hebt. Succes :)

12

Re: Mijn eerste bruidstaart!

mooi én netjes  :thumb:

het hart neemt waar wat het oog niet kan zien. ( www.taartdesign.nl)