1

Onderwerp: Sugarveil met kokend water of gekookt water

Al enkele malen heb ik Sugarveil gemaakt met afgekoeld gekookt water.
Vandaag hoorde ik echter dat je kokend water moet gebruiken.
Tja, het lijkt in het Engels op elkaar maar is natuurlijk net iets anders.
Je kunt ook gedestilleerd water gebruiken en dan denk ik toch weer aan gekookt water dat afgekoeld is.
Wat denk jij? Hoe gebruik jij Sugarveil?
Alvast bedankt!
:)

Verder lezen op mijn blog vol how to's & recepten?
www.carolabaktzoethoudertjes.nl

2

Re: Sugarveil met kokend water of gekookt water

Boiling water (zoals op de emmer Sugarveil staat) is kokend water. Mij lijkt dat het er anders op zou kunnen/zullen hebben gestaan als ze gekookt en afgekoeld (en/of gedestilleerd) water zouden bedoelen (bijvoorbeeld boiled and cooked of cooked and cooled  :o )?

Maar dit weet je al, ik heb het je al gemaild.....  ;)  :lol:

Ik maak het alleen aan met boiling (kokend) water, dat werkt prima bij mij.

3

Re: Sugarveil met kokend water of gekookt water

Kijk........ het enige verschil is dat de Sugarveil het beter doet als je het een nachtje in de koelkast laat 'verstevigen'. Kijk anders eens bij/naar Sugarveil op Facebook...... ;)

http://www.mijnalbum.nl/Foto-Y48QJRSG-D.jpg

Re: Sugarveil met kokend water of gekookt water

annick67 schreef:

Boiling water (zoals op de emmer Sugarveil staat) is kokend water. Mij lijkt dat het er anders op zou kunnen/zullen hebben gestaan als ze gekookt en afgekoeld (en/of gedestilleerd) water zouden bedoelen (bijvoorbeeld boiled and cooked of cooked and cooled  :o )?

Maar dit weet je al, ik heb het je al gemaild.....  ;)  :lol:

Ik maak het alleen aan met boiling (kokend) water, dat werkt prima bij mij.

Klopt Annick, je hebt gelijk. Ik wilde alleen het grootste forum nog even raadplegen.  :thumb:  :thumb: 
Misschien dat ik ooit eens het verschil ga testen.  ;)

Verder lezen op mijn blog vol how to's & recepten?
www.carolabaktzoethoudertjes.nl