1

Onderwerp: Kan het niet zonder Tylose

Dit weekend ga ik een verjaardagstaart maken voor mijn vriend. Ik ben er nog niet helemaal uit of ik een 'normale' strik wil gaan maken of eentje met veel boogjes (weet er even geen benaming voor). Ik lees op meerdere sites dat er vaak gebruik word gemaakt van Tylose. Maar zijn er hier ook leden die het zonder doen? Of kan dat echt niet?

2

Re: Kan het niet zonder Tylose

Mijn allereerste lussenstrik heb ik gemaakt zonder tylose..
Het resultaat: brekende lussen, ondanks dat ik het ruim had laten uitharden.
Ik zou persoonlijk dus wel tylose aanraden.

Meer zien? Op m'n pagina deel ik mijn creaties, how to's en mijn favoriete recepten! & sinds kort vogel voederTAARTEN!
www.facebook.com/EllCake

3

Re: Kan het niet zonder Tylose

Als je gumpaste of flowerpaste gebruikt, hoef je geen tylose te gebruiken. Succes.

4

Re: Kan het niet zonder Tylose

Tot nu toe heb ik mijn strikken gemaakt met fondant van funcakes zonder tylose en dat is tot nu toe altijd goed gegaan.

Herinner je gisteren, droom over morgen, maar leef vandaag!

5

Re: Kan het niet zonder Tylose

Ik heb ze gisteren gemaakt nadat ik hier ergens gelezen had dat iemand ze ook 3 dagen had laten drogen. Hopelijk breekt het niet ik zal het zaterdag laten weten hier :)

Bedankt voor jullie reacties!

Re: Kan het niet zonder Tylose

Ik maak ze altijd zonder tylose...gaat altijd goed!

Groetjes, Esthers Feestelijke Taarten!
https://www.facebook.com/#!/EsthersFeestelijkeTaarten

7

Re: Kan het niet zonder Tylose

Esther mag ik vragen hoe je die krullen maakt bij die roze strik. Ik was even op de FB pagina gaan spieken die in je onderschrift staat.

Re: Kan het niet zonder Tylose

Duvessa schreef:

Esther mag ik vragen hoe je die krullen maakt bij die roze strik. Ik was even op de FB pagina gaan spieken die in je onderschrift staat.

Reepjes fondant om een potlood laten drogen!  ;)
Groetjes!!

Groetjes, Esthers Feestelijke Taarten!
https://www.facebook.com/#!/EsthersFeestelijkeTaarten

9

Re: Kan het niet zonder Tylose

Het is prima gelukt! En de lussen smaakten ook nog steeds goed dat had ik niet verwacht eigenlijk.
Ik plaats hier ook gewoon een foto  :P
http://img209.imageshack.us/img209/7230/bcid.jpg