1

Onderwerp: verschilende taartbodems

ik wil graag een taart maken met een chocoladecakebodem en bescuitbodem
wie heeft dit al een keer gedaan. was dit een succes of om niet mee te herhalen.
zit vaak cake boss te kijken en hun hebben best vaak verschilende bodems in een taart maar ik kan niks vinden over hoe en wat .

2

Re: verschilende taartbodems

Toevallig heb ik een Zwitsers bak boek waar zoiets in beschreven staat. Ze doen een laagje chocolade biscuit in de vorm en daar 1 laagje bak papier bovenop, daar weer bovenop doen ze de normale biscuit. Bakken als anders en als het gaar en weer afgekoeld is uit de vorm halen, het blanke biscuit van de bruine afhalen, papier verwijderen, blanke biscuit in twee plakken snijden. Dan 1 deel blank met vulling, deel bruin er bovenop, vulling en weer je laatste blanke biscuit er boven op leggen.

Hoop dat je het snapt zo, succes.

Christine.

3

Re: verschilende taartbodems

ik zou alleen geen biscuit met cake combineren :nooo  dus of allebei cake, of allebei biscuit :)
je kunt natuurlijk ook 2 aparte bakken en die onderling combineren :Y

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl