1

Onderwerp: Slagroom als vulling

Hallo,

Ik moet een marsepeintaart voor iemand maken en diegene wil alleen maar slagroom als vulling.
Heeft iemand dit ooit wel eens gedaan en zo ja hoe vond men dat.
Dus geen smaakje niets erdoor, alleen slagroom met suiker.

Ik hoor graag even van iemand

Re: Slagroom als vulling

Hoi,

Het klinkt wel saai alleen slagroom met suiker. Maar ja de klant is koning.
Je kunt ook bavarois maken (van slagroom met een lekker smaakje) is altijd nog lekkerder dan alleen slagroom met suiker. Weet je ook de reden waarom de klant alleen slagroom met suiker wil? Ik merk vaak dat mensen geen idee hebben of niet zo goed weten wat er voor lekkere vullingen in de taart kunnen.
Lees dan ook even de tips hier over de houdbaarheid van de taart als je slagroom gebruikt. Mijn ervaring taart is maar 1 dag houdbaar, maar er zijn hier ook anderen die daar anders over denken.

3

Re: Slagroom als vulling

Ik gebruik het vrij vaak als vulling, maar dan wel altijd met een zakje klopfix van dr. Oetker, dan blijft het steviger.
Is inderdaad wel veel minder lang houdbaar dan botercrème en de taart moet wel in de koelkast bewaard worden.

4

Re: Slagroom als vulling

:think: tsja, klant is koning....
met mascarpone erdoor (1:1) is het steviger en nog steeds neutraal....
misschien een idee?

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl

5

Re: Slagroom als vulling

Normaal maak ik altijd aardbeien, chocola en/of citroen bavarois.
Daarom lijkt me 2 lagen alleen slagroom zo saai en ook minder smakelijk.
Maar goed , we doen het gewoon en klantinderdaad klopfix erdoor