1

Onderwerp: Callebaut fondant

Na bekleden schijnt door ,iemand ook heb zo.

2

Re: Callebaut fondant

Rol je misschien te dun uit?

3

Re: Callebaut fondant

Bij te dun bekleden heb ik daar idd ook last van. Misschien iets dikker uitrollen..of wat dikker afsmeren.  :thumb:

Meer zien? Op m'n pagina deel ik mijn creaties, how to's en mijn favoriete recepten! & sinds kort vogel voederTAARTEN!
www.facebook.com/EllCake

4

Re: Callebaut fondant

Waarschijnlijk heb je iets te dun uitgerold. Ik heb het namelijk nog nooit gehad met fondant. Wat ook helpt is om je botercreme in de kleur van je biscuit te kleuren. (het effect van huidskleurig ondergoed onder witte kleding)

Verdwalen in zoetigheid
www.hettaartenbos.nl voor al uw zoete creaties

Re: Callebaut fondant

of afsmeren met chocolade ganache, zie je ook niets...

liefs marieke

6

Re: Callebaut fondant

bedankt voor reacteies, ik denk dat heb te dun uitgeroold.bij volgende was dikker en was veel beter. :thumb: