Onderwerp: Aardbeien mousse papperig na invriezen help
Ik had aardbeien mousse gemaakt met slagroom en gelatine en klopfix. Deze ingevroren in porties. Maar nu is hij heel papperig. Kan ik hier nog wat aan veranderen als hij uit de diepvries komt?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Aardbeien mousse papperig na invriezen help
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Ik had aardbeien mousse gemaakt met slagroom en gelatine en klopfix. Deze ingevroren in porties. Maar nu is hij heel papperig. Kan ik hier nog wat aan veranderen als hij uit de diepvries komt?
Ik vrees het niet. In mousse zit veel vocht en de structuut verandert doordat het vocht kristalliseert volgens mij. Ik vries mousse nooit in, crèmes wel...
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Aardbeien mousse papperig na invriezen help
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.