Dank je!!
Is echt een heel makkelijk de werkwijze, alleen wel tijdrovend. Ik had via een kweker grote aardbeien geregeld voor een mooi gelijk resultaat (ik had ook aardbeien voor in de taart als vulling en deze waren min. 2x zo groot). Chocolade gesmolten en getemperd (zeg ik dat zo
). Vervolgens dippen in chocolade (vasthouden bij kroontje of mbv pincet), drogen en decoreren.
De piramide heb ik bekleed met fondant en vervolgens echt heel last minute de aardbeien mbv satéprikkertjes in de toren gerangschikt. Is ook goed opletten, want de aardbeien kunnen wat lekken, zodra er een opening zit in de chocolade. En ik weet met dit zeker, oefening baart kunst 
By the way, de piepschuimen piramide was 40 cm en ik moest eigenlijk maar 70 aardbeien maken. Uiteindelijk om de toren toch mooi vol te krijgen zijn er zo'n 80-85 st. opgegaan. Hadden er eigenlijk nog een paar bij gemoeten vind ik zelf, maar dat ging qua (droog)tijd niet meer lukken. Verkijk je je toch al snel op 