Re: Kettingtaart: Zomer in felle kleuren!
@Siena: Eigenlijk heel simpel hoor. Ik heb de aardbeienbavaroisemix van de Bakzolder gebruikt en een paar lepeltjes Patidess Mint erdoorheen gedaan! Een kind kan de was doen !
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Taarten Parade » Kettingtaart: Zomer in felle kleuren!
@Siena: Eigenlijk heel simpel hoor. Ik heb de aardbeienbavaroisemix van de Bakzolder gebruikt en een paar lepeltjes Patidess Mint erdoorheen gedaan! Een kind kan de was doen !
Taartje 4,wat een geweldig leuke taart
Esther, ik zag toen ik nr vier al had uitgedacht, dat jij ook zo'n strandtaart had gemaakt :-) leuk leuk!
Mirjam: was erg gezellig, zeker! Ik ben blij om te lezen dat jullie hem lekker vonden en uhm, ganache in de vriezer gaat dus goed :-) ben benieuwd hoe afsmeren met ganache jou gaat bevallen... :-)
Even om verwarring te voorkomen
Loezzie naar mickeymama is taartje 3
Taartje 4 mag mickeymama maken voor de volgende persoon
Wat een prachtige creaties komen er voorbij! Helemaal super!
Ik ga snel verder met mailen zodat er weer nieuwe foto's bij kunnen komen!
Even om verwarring te voorkomen
Loezzie naar mickeymama is taartje 3
Taartje 4 mag mickeymama maken voor de volgende persoonWat een prachtige creaties komen er voorbij! Helemaal super!
Ik ga snel verder met mailen zodat er weer nieuwe foto's bij kunnen komen!
Je hebt gelijk..... Ik was even in de war... maar ik heb taartje 3 gekregen en ga taartje 4 bezorgen...
Vanmiddag mijn kettingtaartje afgeleverd, en even gezellig een stukje taart gegeten met Linda (x-linnie-x) .
De taart was geslaagd....pff, wat was het spannend, want ik had toch wat nieuwe dingen geprobeerd, en wist niet hoe dat zou uitpakken. Zo heb ik voor het eerst een regenboogbiscuit gemaakt, voor het eerst zelf suikersiroop gemaakt om te tremperen en voor het eerst "water" gemaakt met pipinggel.
Hij was gevuld met sinaasappelbanketbakkersroom met slagroom en ik had het biscuit besprenkeld met de suikersiroop met een vleugje Cointreau.....oei wat gaf dit een heerlijke sinaasappelsmaak.....ik ben tevreden en gelukkig vond Linda hem ook lekker.
Hier komt kettingtaartje nr 35
Nr 35 ook weer zo leuk en super zomers!
Hoe maak je sinaasappelbanketbakkersroom? Sinaasappelsap ipv water bij t aanmaken? Klinkt lekker namelijk.
Vanmiddag mijn kettingtaartje afgeleverd, en even gezellig een stukje taart gegeten met Linda (x-linnie-x) .
De taart was geslaagd....pff, wat was het spannend, want ik had toch wat nieuwe dingen geprobeerd, en wist niet hoe dat zou uitpakken. Zo heb ik voor het eerst een regenboogbiscuit gemaakt, voor het eerst zelf suikersiroop gemaakt om te tremperen en voor het eerst "water" gemaakt met pipinggel.
Hij was gevuld met sinaasappelbanketbakkersroom met slagroom en ik had het biscuit besprenkeld met de suikersiroop met een vleugje Cointreau.....oei wat gaf dit een heerlijke sinaasappelsmaak.....ik ben tevreden en gelukkig vond Linda hem ook lekker.
Hier komt kettingtaartje nr 35
Nr 35 ook weer zo leuk en super zomers!
Hoe maak je sinaasappelbanketbakkersroom? Sinaasappelsap ipv water bij t aanmaken? Klinkt lekker namelijk.
Geen water. Ook bij de gewone bbr gebruik ik geen water.
vanille-extract (ik gebruik dr.oetker)...of een vanille-stokje
250ml sinaasappelsap
75gr suiker
2 eidooiers
2 el bloem
(en deze keer heb ik nog wat rasp van de sinaasappelschil toegevoegd)
Sinaasappelsap aan de kook brengen met de vanille en de helft van de suiker.
Ondertussen de eidooiers met de rest van de suiker loskloppen, de bloem toevoegen, even kort door elkaar mixen.
De sinaasappelsap bij je eimengsel gieten, blijven mixen tot goed gemengd. Terug in de pan gieten en aan de kook brengen, ca.5min al roerend garen.
De room af laten koelen en als afgekoeld door je opgeklopte slagroom spatelen....ik heb 250ml sin.bbr en 500ml slagroom gebruikt.
Uiteraard is de sin.bbr ook lekker zónder de slagroom!!!
Ik vond het wel een zomers smaakje
Wat een mooie taarten weer allemaal. Prachtig om naar te kijken.
Kaatje-Karen schreef:Nr 35 ook weer zo leuk en super zomers!
Hoe maak je sinaasappelbanketbakkersroom? Sinaasappelsap ipv water bij t aanmaken? Klinkt lekker namelijk.Geen water. Ook bij de gewone bbr gebruik ik geen water.
vanille-extract (ik gebruik dr.oetker)...of een vanille-stokje
250ml sinaasappelsap
75gr suiker
2 eidooiers
2 el bloem
(en deze keer heb ik nog wat rasp van de sinaasappelschil toegevoegd)Sinaasappelsap aan de kook brengen met de vanille en de helft van de suiker.
Ondertussen de eidooiers met de rest van de suiker loskloppen, de bloem toevoegen, even kort door elkaar mixen.
De sinaasappelsap bij je eimengsel gieten, blijven mixen tot goed gemengd. Terug in de pan gieten en aan de kook brengen, ca.5min al roerend garen.De room af laten koelen en als afgekoeld door je opgeklopte slagroom spatelen....ik heb 250ml sin.bbr en 500ml slagroom gebruikt.
Uiteraard is de sin.bbr ook lekker zónder de slagroom!!!
Ik vond het wel een zomers smaakje
Dank je wel voor t recept!
Ik heb dinsdagavond taartje nr. 16 mogen ontvangen van Joëlle (elleoj). Helaas heb ik er zelf niet van kunnen eten maar een dag later was ik jarig en dus heb ik het taartje meegenomen naar mijn werk. Volgens mijn collega's was ie overheerlijk!! Bedankt voor de gezelligheid Joëlle én voor de taart natuurlijk.
Wouwie taartje nr35/Bianca wat heb je een mooie taart gemaakt Hij is echt heel leuk en helemaal in het thema van binnen en buiten
En Joëlle(elleoj)/nr 16 jij hebt ook al zo;n prachtige taart gemaakt.
Jammer alleen dat Gewoonmoon hem niet eten mocht,is dat ivm allergie??
Ik heb dinsdagavond taartje nr. 16 mogen ontvangen van Joëlle (elleoj). Helaas heb ik er zelf niet van kunnen eten maar een dag later was ik jarig en dus heb ik het taartje meegenomen naar mijn werk. Volgens mijn collega's was ie overheerlijk!! Bedankt voor de gezelligheid Joëlle én voor de taart natuurlijk.
Dank je voor de foto, en fijn dat je collega's 'm lekker vonden!!
Nog even voor de rest: hij was gevuld met sinaasappelcrème en mangostukjes.
even op vakantie geweest dus niet kunnen kijken..
zoveel leuke taarten bij gekomen
Wat een ontzettende leuke
Taarten komen er voorbij!!!
Hierbij het kettingtaartje wat ik van Sabine heb mogen ontvangen
Het taartje heeft nr 26(weet ik niet zeker)
En hij is gevuld met aardbeienbavarois en bekleed met wittechocolade ganache en gedocoreerd met fondant.
En hij is echt Super lekker
Hierbij het kettingtaartje wat ik van Sabine heb mogen ontvangen
Het taartje heeft nr 26(weet ik niet zeker)
En hij is gevuld met aardbeienbavarois en bekleed met wittechocolade ganache en gedocoreerd met fondant.
En hij is echt Super lekker
Geniet van jullie zomerkoninkjestaart! Het was erg leuk om hem te maken en nog gezelliger om het langs te brengen. Ik hoop dat Sanne er ook van smikkelt. De versiering moet ze er maar even afpeuteren
Leuke taarten meiden!
Wat een gezellig taartje nr 26!!!
Vandaag mijn tweede kettingtaartje afgeleverd; een Coupe d'Amour voor 2 personen... én een rat! Gebaseerd op de rice krispies workshop van Wendy Schlagwein.
De ijsbolletjes zijn cupcakes in verschillende smaken; oranje = sinaasappel, felgeel = citroen, roze = aardbei, paars = framboos en lichtgeel = banaan.
Wow!... die is nu officieel geinspipikt! mijn dank is groot!
Wow Leon10-e....wat een prachtige Coupe d'Amour!!!....zo zomers. Geweldig!!
Zo, die ijscoupe is geweldig zeg! Dat is echt zomers en daar heb je ook veel werk in gestoken. Mooi!
Wat leuk hoe iedereen het thema heel verschillend oppakt.
Tieneke
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Taarten Parade » Kettingtaart: Zomer in felle kleuren!
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.