1

Onderwerp: bewaren

Hallo,  (alvast mijn excuses als het verkeerd geplaatst is en/of het onderwerp al bestaat maar kon niks vinden.)

Ik maak op een luie zondag zoals deze vaker een biscuit gevuld met slagroom en daarop kersenvlaai vulling.
Ik heb alleen wat problemen met bewaren voor de dag erna.
Ik heb een taartdoos (van plastic zonder luchtgaatjes) maar daar wordt die zacht en nat van door het vocht wat erin komt.
In de koelkast zetten zonder iets erom heen droogt hij juist van uit het biscuit en wordt die hard.

Iemand tips hoe ik de taart het beste 1 of 2 dagen kan bewaren in de koelkast en dat hij even lekker blijft?

Re: bewaren

Ik zou 'm in een kartonnen taartdoos doen :)

Het gaat niet om de weg die je inslaat,maar het spoor dat je nalaat.

3

Re: bewaren

Daar heb ik ook vaker aan gedacht maar meestal plan ik het niet van te voren dus heb ik die niet in huis. Misschien een voorraadje halen?

4

Re: bewaren

Ik ben toch aan het overwegen om een partij taartdozen aan te schaffen.
Iemand tips waar je deze redelijk goedkoop kunt kopen?

5

Re: bewaren

Bij de hema kun je ze wel eens kopen, ik heb er ook wel eens 1 bij de plaatselijke bakker gehaald en tegenwoordig bestel ik ze bij bouwhuis.

Kom je gezellig op m'n facebook gluren? www.facebook.com/mondvoltaart