Onderwerp: mijn eerste checkerboard cake

Ik heb voor het eerts een, zie onderwep gebakken.
Ik vind dat de taart niet erg hoog is geworden.
Ik heb gebruikt op de gok.
750 gr. cupcake mix
8 eieren
400gr. roomboter.

Alles op kamer tempratuur gemixt op stand 4 ik denk een minuut of 5
hierna beslag in twee kommen gedaan en 4 eetlepels cacao er door gemixit op lage stand een minuut of 4

180 graden 35minuten gebakken.

Heeft iemand een idee hoe ik mijn cake hoger kan krijgen.
Ik heb trouwens altijd wat lagere taarten.

Re: mijn eerste checkerboard cake

Langer miksen oven tem lager 160 langer er in

3

Re: mijn eerste checkerboard cake

cupcake mix moet je juist zo kort mogelijk mixen....

Re: mijn eerste checkerboard cake

Nog dames die tips hebben.
De cake was erg droog, te lang gebakken?
Hoe maken jullie de checkercake?
Met cupcakemix of op een andere manier.