1

Onderwerp: Chocolademousse en kwarktaartpudding kant-en-klaar?

Ik lees hier weleens over deze twee vullingen.
Kopen jullie dan gewoon die bakken van Mona ?
Moet je dan wel eerst een dijkje van botercreme maken ?
En is 1 bak voldoende voor een taart van ca. 22-24 cm ?

Het lijkt me nl. wel erg lekker ! (en makkelijk hihi).

2

Re: Chocolademousse en kwarktaartpudding kant-en-klaar?

Ik gebruik ze wel in mijn taarten. Erg lekker, en makkelijk, weet ik zeker dat mijn taart helemaal gegeten wordt ;)
Ik doe altijd een dijkje bij natte vullingen, zoals deze. 
Hangt er vanaf hoe dik je het op smeert. bij is 1 bak voldoende van chocmousse.

Groetjes Tweety!

3

Re: Chocolademousse en kwarktaartpudding kant-en-klaar?

Vraagje
Kant en klaar van mona wil ik proberen.
Ik vul de taart zaterdag kan het dan zondag avond nog gegeten worden ?

4

Re: Chocolademousse en kwarktaartpudding kant-en-klaar?

ja lekker hoor. maar zorg wel dat je die luchtige pudding hebt, zoals idd de kwarktaartpudding of de dame blanche. gewone kwark is te nat.

en ja, normaal bewaar je ook een toetje toch wel eens een nachtje in de koelkast? veranderd niet als het in een taart zit :)

5

Re: Chocolademousse en kwarktaartpudding kant-en-klaar?

Ja de chocomouse
Van mona in een kuipje 
;))