1

Onderwerp: banketbakkersroom lekkerder met water of slagroom?

ik ben er al weken over aan het nadenken, ik ga de taart vullen met banketbakkersroom & een laag aardbeienvlaaifruit..

alleen zal ik de banketbakkersroom met water maken of met slagroom? wat vinden jullie lekker?

i just LOVE it!

2

Re: banketbakkersroom lekkerder met water of slagroom?

room natuurlijk :D of from scratch :Y

maarruh,  :think: wanneer je er al weken over denkt, dan probeer je het toch uit?
De helft met water en de helft met room, wit broodje erbij en happen maar :Y

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl

3

Re: banketbakkersroom lekkerder met water of slagroom?

Ik maak de bbr eigenlijk ook altijd zelf. Die is, en blijft, toch het lekkerst dan een pakje. Maar als ik een pakje gebruik, gebruik ik die van FunCakes. Dit vind ik ook nog wel lekker.
Maar inderdaad...wat Carien zegt.....je zou het zelf uit kunnen proberen. Doe ik eigenlijk altijd met vullingen wanneer ik een nieuwe vulling uitprobeer  :Y

4

Re: banketbakkersroom lekkerder met water of slagroom?

ik maak de poeder gewoon met water, en daar doe ik slagroom doorheen, dan heb je zwitserse room.
volgens mij kun je niet alleen poeder met slagroom doen.

5 Laatst bewerkt door chantal1980 (11-08-2013 16:42)

Re: banketbakkersroom lekkerder met water of slagroom?

1 x is wel genoeg  :P

6 Laatst bewerkt door lovemybeeb (11-08-2013 16:51)

Re: banketbakkersroom lekkerder met water of slagroom?

Hahaha ja duh he :P  ik heb zakjes van dr oetker, vind ik ook superlekker hoor & makkelijk omdat ik een grote taart moet maken & heb al zoveel geregel (zoontje wordt 3 :D )

Maar heb 2x aardbeien in huis gehad & dat ik dan banketbakkersroom erbij maak maar heb nooit slagroom in huis hihi

Ik vroeg me gewoon af wat jullie lekkerder vinden :P , als ik t met water maak, of t dan wel stevig blijft.... Aangezien ik de taart vrijdag maak & zaterdag gegeten wordt.

Op dr oetker verpakking staat of met water maken of met slagroom, water is wel goedkoop aangezien ik een taart van 30cm moet vullen hihi alleen ik wil wel de allerlekkerste taart maken offcourse :D

i just LOVE it!

7

Re: banketbakkersroom lekkerder met water of slagroom?

Ik maak em altijd met melk klaar

8

Re: banketbakkersroom lekkerder met water of slagroom?

Ik doe hem altijd zoals op de achterkant van het pakje staat, dus met water en slagroom! Dat is echt het lekkerst.

Groetjes, Michaela.
A balanced diet is a cookie in each hand.

9

Re: banketbakkersroom lekkerder met water of slagroom?

dankjewel! dan doe ik m gewoon met water & slagroom :D  mmmmm nu al zin in!

i just LOVE it!

10

Re: banketbakkersroom lekkerder met water of slagroom?

het poeder moet je aanmaken met water.

of met water en slagroom.

jij schrijft al 2 x dat je het alleen aan wilde maken met slagroom, maar dat kan niet.

11

Re: banketbakkersroom lekkerder met water of slagroom?

chantal1980 schreef:

het poeder moet je aanmaken met water.

of met water en slagroom.

jij schrijft al 2 x dat je het alleen aan wilde maken met slagroom, maar dat kan niet.

Late reactie, las het te laat. Ik dacht dat het alleen met slagroom was maar uiteindelijk toen ik t ging maken zag ik idd met water & slagroom

Het was heerlijk, dankjewel!

i just LOVE it!