Onderwerp: taart van te voren uit de koeling
hallo ik moet binnenkort een bruidstaart maken. Mijn vorige bruidstaart was de vulling op basis van botercreme en ik hoorde van het bruidspaar dat ze met aansnijden het mes door midden brak omdat de taart nog zo hard was. Waarschijnlijk te laat uit de koeling gehaald door de feestlocatie.
Dus bij mijn volgende taart ga ik het duidelijk doorgeven hoever hij van te voren uit de koeling gehaald moet worden. Nou zit ik wel met een probleem, want de vorige taart had niet eens perse in de koeling gehoeven, maar deze taart komt ook slagroom in, naast een (boter)creme. Hij mag dus niet te ver van te voren uit de koeling maar ook niet te kort.
Wie weet wat een goede tijd is om em van te voren eruit te laten halen?
en nog een klein vraagje, wat doe je onder een bruidstaart als je geen etagère gebruik (hij wordt wit met licht roze, 2 lagen), een onderboard of is de taart daar te zwaar voor?
alvast bedankt!
groetjes linda