Onderwerp: Gewaagd stapelen of toch maar niet?
Voor mijn eigen bruiloft vrijdag ga ik zelf de taart maken. Woensdag ga ik beginnen en donderdag breng ik de taart vast naar de locatie. Normaal zorg ik ervoor dat de taart al helemaal af is als ik deze vervoer, maar door de constructie denk ik dat met deze taart niet te durven:
http://i1308.photobucket.com/albums/s60 … 1375086190
Die verspringende laag onderin wordt een dummie van 5cm hoog en 10cm doorsnede, de overige maten zijn 10, 17,5 en 25.
Ik kan de taart eventueel op locatie afmaken, maar dan is 't allemaal niet meer zo koud en stevig als dat ik het net uit de koelkast haal, dus ik ben bang dat als ik de bovenste 2 lagen op de rest wil zetten ik daarin deukjes enzo maak die moeilijk weg te smooteren zijn door het weer.
Oorspronkelijk had ik dit plan prima aangedurfd, maar nu het donderdag en vrijdag zo warm wordt, krijg ik nogal de kriebels. Ik overweeg om de dummielaag ertussen uit de halen en er een gewone stapel van te maken.
Heeft iemand adviezen voor mij?