1

Onderwerp: roomhoorntjes bakken en vullen

Hoi hoi,
Ik heb sinds vorige week de roomhoorn vormpjes van städter en wil ze morgen gaan proberen te maken, moet ik ze gewoon neerleggen of moet ik ze rechtopstaand bakken, kan ik ze ook vullen met bavarois.  En ik las dat ik het beste griensuiker kan gebruiken. Sorry voor de vele vragen en hoop dat iemand ze kan beantwoorden

Groetjes Vonn

Help mijn vrouw heeft een hobby

2

Re: roomhoorntjes bakken en vullen

Hoi Vonn
Je kunt ze gewoon neerleggen,op de achterkant van de verpakking van de städter hoorntjes staat precies hoe het moet.
Griensuiker is het mooist omdat het grof is en niet smelt
Als vulling kun je gebruiken wat je wilt als ze zijn afgekoeld ,erg lekker!

Je kunt bij ons nu ook terecht voor de Wilton Courses 1,2,3 en 4 en natuurlijk de basis en vervolgcursussen,basisworkshops en themaworkshops!www.deleukstetaartenshop.nl/veenendaal

3

Re: roomhoorntjes bakken en vullen

Volgens mij staat er een filmpje van Rudolf op 24kitchen waar hij laat zien hoe je ze maakt. Mischien leuk om even te kijken.