1

Onderwerp: eens een keer wat anders

Aardbeien slagroom schuimtaart naar het recept van Rudolph van Veen. te vinden op 24kitchen.nl

http://www.mijnalbum.nl/Foto550-GTVWD4L3.jpg

http://www.mijnalbum.nl/Foto550-PL4GJSIQ.jpg

bedankt voor het kijken!

BREEK DE DAG, BAK EEN TAARTJE!
Groetjes Wendy

2

Re: eens een keer wat anders

Ziet er lekker uit  :9 !

3

Re: eens een keer wat anders

MMMMM lijkt me lekker!!!

4

Re: eens een keer wat anders

Ziet er heerlijk uit, kan alleen het recept niet vinden bij Rudolph.

Re: eens een keer wat anders

Wat ziet dat er heerlijk uit (en ook nog op zo'n mooi taartplateau)!!

Groetjes van Cora

6

Re: eens een keer wat anders

hp schreef:

Ziet er heerlijk uit, kan alleen het recept niet vinden bij Rudolph.

Heb het recept even opgezocht, zie onderstaande link.

http://www.24kitchen.nl/recepten/aardbe … groomtaart

De taart is niet moeilijk maar wel best veel werk, maar dan heb je ook wat, hij smaakt heerlijk!

BREEK DE DAG, BAK EEN TAARTJE!
Groetjes Wendy

7

Re: eens een keer wat anders

zeeuwsmeisje schreef:

Wat ziet dat er heerlijk uit (en ook nog op zo'n mooi taartplateau)!!

Groetjes van Cora

Dank je voor je complimenten!

Het is inderdaad een mooi taartplateau, maar het was spot goedkoop, voor €6,05 incl btw bij de sligro gekocht. voor die prijs kon ik hem niet laten staan!

BREEK DE DAG, BAK EEN TAARTJE!
Groetjes Wendy

8

Re: eens een keer wat anders

oooooooooh ziet er heerlijk uit!!

9

Re: eens een keer wat anders

Pink_lady schreef:

oooooooooh ziet er heerlijk uit!!

Dat was ie ook! :9  :9

BREEK DE DAG, BAK EEN TAARTJE!
Groetjes Wendy

10

Re: eens een keer wat anders

Ik vind hem er zo heerlijk uit zien dat ik gelijk aardbeien en aardbeien likeur gekocht heb! :Y  :Y  :Y  :9


ik lees nu helaas pas dat je ook een keukenthermometer nodig hebt...

die heb ik dus niet,

kan het ook zonder? tips?

website: One of a Cake! of www.facebook.com/OneOfaCake
ook voor prints op ouwel & frosty!

Re: eens een keer wat anders

O mjammie

https://www.facebook.com/Fienstaarten
hoogeloon nbr omgeving eindhoven

12

Re: eens een keer wat anders

Siena schreef:

Ik vind hem er zo heerlijk uit zien dat ik gelijk aardbeien en aardbeien likeur gekocht heb! :Y  :Y  :Y  :9


ik lees nu helaas pas dat je ook een keukenthermometer nodig hebt...

die heb ik dus niet,

kan het ook zonder? tips?

Ik heb het met een kookwekker van de ikea gedaan, daar zit  op de achterkant een knopje wat je om moet zetten en dan zit er een kabeltje bij met een pin eraan, die moet je in de kookwekker steken en dan heb je een thermometer. Heel handig ding!
Hoe het zonder kan zou ik ook niet weten!

BREEK DE DAG, BAK EEN TAARTJE!
Groetjes Wendy

13

Re: eens een keer wat anders

Dat klinkt idd heel handig, ik ga eens kijken op de site.
(ikea zit vlak bij, dus als hij niet al te duur is ga ik even langs)

dank voor de tip!

website: One of a Cake! of www.facebook.com/OneOfaCake
ook voor prints op ouwel & frosty!

14 Laatst bewerkt door wendyvanham (20-07-2013 00:00)

Re: eens een keer wat anders

Siena schreef:

Dat klinkt idd heel handig, ik ga eens kijken op de site.
(ikea zit vlak bij, dus als hij niet al te duur is ga ik even langs)

dank voor de tip!

Het is deze:

http://www.ikea.com/nl/nl/search/?query … er%2Ftimer

Bij dit ding kan je temperatuur instellen die je moet bereiken en zodra die temperatuur bereikt is begint ie te piepen.

BREEK DE DAG, BAK EEN TAARTJE!
Groetjes Wendy

15

Re: eens een keer wat anders

Zit er heerlijk uit.

Wil je me volgen op Facebook, like dan https://www.facebook.com/zoetzwolle
Groetjes Annemarie

16

Re: eens een keer wat anders

Ik heb hem uitgeprobeerd, en hij is inderdaad heerlijk!!!


(had alleen problemen om het suiker/water mengsel au bain marie tot 121graden te laten koken,
ik kreeg het niet heter dan 102graden,

als iemand daar nog tips voor heeft houd ik me aanbevolen)

website: One of a Cake! of www.facebook.com/OneOfaCake
ook voor prints op ouwel & frosty!

17

Re: eens een keer wat anders

Siena schreef:

Ik heb hem uitgeprobeerd, en hij is inderdaad heerlijk!!!


(had alleen problemen om het suiker/water mengsel au bain marie tot 121graden te laten koken,
ik kreeg het niet heter dan 102graden,

als iemand daar nog tips voor heeft houd ik me aanbevolen)

Het water/suikermengsel hoeft niet au bain marie, mag gewoon in de pan, misschien dat het probleem daar ligt, ik had er in ieder geval geen probleem mee.

BREEK DE DAG, BAK EEN TAARTJE!
Groetjes Wendy