1

Onderwerp: Glazuren van koekjes

Ik wil binnenkort proberen koekjes te glazuren.
Nu zag ik ergens dat je dan eerst een omlijning moet trekken in zacht glazuur en daarna die moet invullen met vloeibaar glazuur.
Kan je dan gewoon zacht glazuur maken en deze daarna vloeibaar maken door er wat water ofzo bij te doen?

(Zodat je niet 2 keer glazuur in dezelfde kleur, maar verschillende diktes moet maken, wat dubbel zoveel werk is als je verschillende kleuren koekjes wilt maken)

Mijn taarten: https://www.facebook.com/CakesByCher.
Webshop voor eetbare prints: www.TaartPrintje.com - vanaf €1,- (frosting)

2

Re: Glazuren van koekjes

ja hoor, gewoon telkens een paar druppels water toevoegen en goed roeren tot het de juiste dikte heeft.

Dat is toch een TAART waard!

3

Re: Glazuren van koekjes

Oke!
Bedankt voor je reactie!  :)

Mijn taarten: https://www.facebook.com/CakesByCher.
Webshop voor eetbare prints: www.TaartPrintje.com - vanaf €1,- (frosting)