26 Laatst bewerkt door Tamataartje (17-07-2013 07:43)

Re: Biscuit, lukt het me nou nooit? Help!

Nog een tipje, die mij heel erg heeft geholpen: ondanks dat ik de pan inspray, gebruik ik toch ook nog bakpapier in de rand (niet op de bodem). En die spray ik ook in. Het lijkt of hij dan toch makkelijker rijst in de pan. Die van mij zijn bijna plat op de bovenkant-die-onderkant-wordt. Ik laat het bakpapier ook een cm boven de rand uitkomen, omdat mijn taarten soms de pan uitrijzen  ;) .

En inderdaad niet te heet bakken, maar dat is voor iedereen toch even uitzoeken wat het beste gaat in je eigen oven.

Ik ben benieuwd naar het eindresultaat!

27

Re: Biscuit, lukt het me nou nooit? Help!

Bianca1969 schreef:

oh ja, klopt...dat schreef je ook  :)


geeft niet hoor, t'was ook al laat  :)

website: One of a Cake! of www.facebook.com/OneOfaCake
ook voor prints op ouwel & frosty!

28

Re: Biscuit, lukt het me nou nooit? Help!

Tamara:

ik zal het onthouden en ook eens uitproberen.
ik heb nu bakpannen van 7,5cm, en dat dus qua hoeveelheden mix ed ook aangehouden in de tabel.

(vind dat hoog zat, met vullen worden ze toch ook nog hoger,
en kom je uiteindelijk wel op 10cm hoogte)

website: One of a Cake! of www.facebook.com/OneOfaCake
ook voor prints op ouwel & frosty!

29

Re: Biscuit, lukt het me nou nooit? Help!

Of is het misschien dan toch handiger om naar 10cm bakpannen te gaan?
Dan hoef je niet extra te verhogen... je kunt er natuurlijk gewoon de hoeveelheden voor 7,5cm hoogte indoen,
alleen stromen ze dan zeker niet meer over...

website: One of a Cake! of www.facebook.com/OneOfaCake
ook voor prints op ouwel & frosty!

30

Re: Biscuit, lukt het me nou nooit? Help!

Het uiteindelijke resultaat staat in dit topic:



http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … ?id=227245

website: One of a Cake! of www.facebook.com/OneOfaCake
ook voor prints op ouwel & frosty!

31

Re: Biscuit, lukt het me nou nooit? Help!

Ik heb net even je taarten bekeken...je biscuits zijn goed geworden hè!!
Toppie. Ik ben blij voor je.

Het is zoals het is en dat is goed zo.
Bianca's bakery

32

Re: Biscuit, lukt het me nou nooit? Help!

Ja, ze waren alle drie wel 'goed genoeg'

maar de 2e en 3e toch een stuk beter dankzij de lagere temperatuur!


(en alle drie gaar en prima van structuur zag ik met doorsnijden.
Ben benieuwd of ik nog reactie's terug krijg van de prijswinnaars)

website: One of a Cake! of www.facebook.com/OneOfaCake
ook voor prints op ouwel & frosty!

33

Re: Biscuit, lukt het me nou nooit? Help!

Mooi strak!

Kom je gezellig op m'n facebook gluren? www.facebook.com/mondvoltaart