1

Onderwerp: Spoed vraagje over vullen en bewaren.

Hallo allemaal,

Ik heb een spoed vraagje.

Ik moet voor dinsdag een taart maken en nou wilde ik vandaag eigenlijk de taarten bakken, vullen en dan afsmeren en dan maandagavond het gaan decoreren.
Mijn vulling word "eenvoudig" jam met BC.
Kan ik het dan gewoon in de koelkast bewaren tot maandagavond en dan gaan decoreren?

Waarom ik het pas maandagavond af wil/kan maken en vanavond wil afsmeren is dat ik morgen visite krijg en dat ik maandag en dinsdag overdag moet werken.

Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen  :rolleyes:

Groetjes Lorraine

2

Re: Spoed vraagje over vullen en bewaren.

Vind k nou niet echt meer vers ofzo... Dan staat ie 3 dagen. En zoveel werk is vullen niet. Anders bak je m vandaag, vries je m in en maak je m maandag helemaal af?

3

Re: Spoed vraagje over vullen en bewaren.

Daar zat ik ook aan te denken, maar weet niet of hij in mijn vriezer past hahahahahhaha..

Ik zat ook te denken, als ik vandaag nou de biscuit bak en dan morgen ga afsmeren en maandag afmaken, zou dat beter zijn?

Groetjes Lorraine

4

Re: Spoed vraagje over vullen en bewaren.

Als je m niet in kan vriezen heb je kans dat ie droog wordt.

5

Re: Spoed vraagje over vullen en bewaren.

OK, nou dan moet ik maar ff kijken hoe ik het in ga plannen  ;)
Bedankt voor je reacties...

Groetjes Lorraine