Onderwerp: Vulling: buiten de koelkast én invriezen, welke? Help!
Help!
Ik heb totaal geen ervaring met het invriezen van taarten.
Nu weet ik dat er een lijst is met vullingen die je in kunt vriezen,
maar....
ik zoek een vulling die je én in kunt vriezen, én buiten de koelkast kunt bewaren. (na ontdooien in de koeling uiteraard)
Dit omdat ik voor mijn werk 3 taarten mag maken om als prijs weg te geven.
ivm de tijd wil ik ze van te voren maken en invriezen.
Omdat ik niet weet hoe lang het duurt voor ze op plaats van bestemming zijn/komen wil ik op safe spelen qua vulling,
en dus voor een buiten de koelkast houdbare vulling gaan.
Overigens wil ik de taarten decoreren met een afbeelding op een icing sheet,
kan deze ook mee in de vriezer?
of kan ik deze er beter later op plakken? (na ontdooien?)
en waarmee plak ik deze het best op de taart? (met fondant bekleed)
Een hoop vragen dus, hoop dat iemand anders hier wel wat meer van weet!