1

Onderwerp: Hoogte van de vorm

Ik heb net een biscuit taart gemaakt in een springvorm van 24 cm. De hoogte is maar 3 cm. Is dit normaal?

2

Re: Hoogte van de vorm

hangt ervan af hoe veel beslag je hebt gebruikt. Hoe hoger hoe mooier is eigenlijk hier het motto. Ik zelf zit zo op 8/ 9 cm.(gevuld)

Succes!

neem ook eens een kijkje op mijn Facebook site: taartengoed

3

Re: Hoogte van de vorm

Of je hebt heel weinig beslag gehad. Of het is niet goed gegaan.
Mijn taarten zijn ook altijd hoger.
Had je biscuitmix of een recept?
Als je vermeld hoeveel je gebruikt hebt, kunnen we je verder helpen.

Je staat in de verkeerde rubriek, dus ik meld je even.
Je wordt dan vanzelf goed gezet.

Groetjes Gerien

4

Re: Hoogte van de vorm

150 gr suiker
125 gr bloem
25 gr maizen
5 eieren

Ik heb dit recept hier gevonden.

5

Re: Hoogte van de vorm

[MOVE] --> Bakken & Vullen

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

6

Re: Hoogte van de vorm

met deze hoeveelheid zou hij ongeveer 6 cm hoog moeten worden,

7

Re: Hoogte van de vorm

Ik heb wel meteen de oven opengemaakt om te kijken of hij gaar was. Hoe doen jullie dat?