1 Laatst bewerkt door taartsuus (27-06-2013 10:39)

Onderwerp: slagroom banketbaar vraagje

Heeft iemand enig idee hoe de slagroom van de banketbakker zo mooi blijft. We hadden hier net kersenvlaai van de Multi vlaai of zo. Maar ik keek naar de slagroom, heel mooi wit en stevig. Is dat dan de aangevette slagroom of met klopfix?
Of hebben de bakkers iets anders tot hun beschikking?

:think:

Sorry foutje in titel zag ik pas na verzenden. :/ :(

2

Re: slagroom banketbaar vraagje

is gewoon slagroom met suiker en niets anders

niets aangevet...geen klopfix
alleen goede slagroom met suiker

wil je meer van mijn creaties zien?  neem dan eens een kijkje op facebook:   https://www.facebook.com/dezoetesensatie

3

Re: slagroom banketbaar vraagje

Dank je Spidygirl voor je antwoord. Dus gewoon slagroom die ik ook bij Appie koop? En ik maar het geheim proberen te ontrafelen. Haha.

4

Re: slagroom banketbaar vraagje

ja gewone slagroom van appie!!!!

maar dan niet die van de zuivelhoeve....gaat echt niet lukken daarmee

wil je meer van mijn creaties zien?  neem dan eens een kijkje op facebook:   https://www.facebook.com/dezoetesensatie

5

Re: slagroom banketbaar vraagje

ik denk niet dat bakkers het bij de appie halen.m ;) iig heb je slagroom nodig met een hoog vetgehalte. In supermarkten is het meestal 30 of 35%, maar bakkers hebben geloof ik 40% of zo. en dan denk ik maar: ja, zo kan ik het ook! Maar zie er eerst maar aan te komen! :+ Beetje gesmolten boter door je slagroom schijnt trouwens ook wonderen te doen. Dan verhoog je nl gewoon je vetgehalte.

If life gives you lemons, make lemoncurd.