1

Onderwerp: 50 jaar en geslaagd

een taart voor iemand die 50 werd en een taart voor iemand die geslaagd is.

geslaagd taart bekleed en al in de vriezer gedaan, was helaas geen succes.. bekleed met marsepein is gaan smelten en toen is de uil ook uitgezakt.. leer voor volgende keer, niet in de vriezer!! :)
gevuld met bokkepootjes creme en 4vruchten jam was overigens wel heerlijk

50 jaar taart op de dag zelf gemaakt en zag er veel beter en strakker uit, gevuld met banketbakkersroom met ananas en mandarijntjes en 4vruchten jam, heerlijk!!

http://www.mijnalbum.nl/Foto-O64MDTSD.jpg

http://www.mijnalbum.nl/Foto-WJRDL46B.jpg

2

Re: 50 jaar en geslaagd

Dat is jammer van je uil , maar wat je zij een leer voor de volgende keer . Hij ziet er wel grappig uit ,lijkt op een jonkie zo in elkaar gezakt.
de taart voor 50 jaar ziet er strak uit

Re: 50 jaar en geslaagd

Mooi! En heel erg jammer.
Maar hij zou gewoon in de vriezer moeten kunnen hoor. Waarmee had je afgesmeerd? Want de vriezer kan het probleem niet geweest zijn.

Groetjes! Enne, bedankt voor alle inspiraties!!!
Wil je meer zien wat ik maak? www.ingrids-baksels.webnode.nl

Re: 50 jaar en geslaagd

Met botercreme.
Kan het zijn dat ik dan teveel of te weinig botercreme heb gebruikt?

Re: 50 jaar en geslaagd

Eigenlijk niet, wel na het afsmeren goed koud laten worden?
Probeer eens met Ganache af te smeren. Echt zo vreselijk lekker en makkelijk mee te werken! maar botercreme is natuurlijk ook goed.
In beide gevallen geld, na het afsmeren weer goed koud laten worden. Het hard dan lekker uit waardoor je taart super strak kan worden.
Groetjes!!!

Groetjes! Enne, bedankt voor alle inspiraties!!!
Wil je meer zien wat ik maak? www.ingrids-baksels.webnode.nl

Re: 50 jaar en geslaagd

Dankjewel voor je tip!
ik ben nog maar een beginner dus ga het bij de volgende taart gelijk proberen!