1

Onderwerp: Bisquit in de koelkast

Ik moet voor zaterdag een taart maken en voor over 10 dagen weer. Nou dacht ik: ik bak ze vandaag vast allemaal tegelijk. Maar hoe ga ik ze nu bewaren. Kan ik die voor over 10 dagen in de vriezer stoppen en hoe kan ik die dan het beste verpakken? |En die voor zaterdag, kan ik die gewoon in de koelkast leggen of moet ik die ook nog invriezen en hoe dan verpakken?

Ik hoor graag van jullie

2

Re: Bisquit in de koelkast

Ik zou ze allebei invriezen, goed in een plastic zak en dichtknopen. Dan blijven ze allebei lekker vers. In de koelkast droogt de boel uit, tenzij je hem vult, afsmeert en bekleed, maar dan is zaterdag nog te ver weg.

Tieneke

3

Re: Bisquit in de koelkast

Tante Tien schreef:

Ik zou ze allebei invriezen, goed in een plastic zak en dichtknopen. Dan blijven ze allebei lekker vers. In de koelkast droogt de boel uit, tenzij je hem vult, afsmeert en bekleed, maar dan is zaterdag nog te ver weg.

Tieneke

Dank je wel Tineke, ik ben erg blij met je reaktie. Ik ga ze gauw invriezen.