Leuk taartje hoor! Ik doe het bekleden als volgt:
Zodra je de lap fondant op je taart legt ga je eerst de bovenkant goed gladmaken met een smoother zodat daar geen bobbels en luchtbellen meer onder zitten.
Daarna begin je met de uiteinden van de fondant op de 'fluffen' (als je snapt wat ik bedoel) zodat er al wat minder plooien op je werkvlak liggen en de fondant al wat meer tegen de zijkant van de taart begint te 'vallen'. (Volg je me nog?)
Dan begin je gewoon bovenaan de zijkant van de taart ongeveer 3 cm, iets meer misschien, is meer op gevoel, glad te maken. Dat doe je helemaal rondom de taart. Je werkt dus geleidelijk aan naar beneden.
Ondertussen moet je dat 'fluffen' weer herhalen zodat de meeste plooien er al uit zijn. Uiteindelijk ben je bijna beneden en kun je de rest van boven naar beneden rondom met de smoother glad maken.
Hoop dat je er wat aan hebt en kijk anders eens op Youtube voor tips!