Onderwerp: crisco,trex in duitsland
ik ga morgen even de grens over en nu vroeg ik me af of iemand van jullie ook weet of er in duitsland een variant op de crisco of trex is
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » crisco,trex in duitsland
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
ik ga morgen even de grens over en nu vroeg ik me af of iemand van jullie ook weet of er in duitsland een variant op de crisco of trex is
Ik heb bij de reaal iets gezien van blokjes (kokos ?) vet speciaal voor bakken (koek en taart ) stond er op, lag in het koelvak.
verder niemand?
Ik heb bij de reaal iets gezien van blokjes (kokos ?) vet speciaal voor bakken (koek en taart ) stond er op, lag in het koelvak.
Ik heb het meegenomen het heet palmin ook heb ik nog een supermooi taarten tijdschrift gescoort
keukentje schreef:Ik heb bij de reaal iets gezien van blokjes (kokos ?) vet speciaal voor bakken (koek en taart ) stond er op, lag in het koelvak.
Ik heb het meegenomen het heet palmin ook heb ik nog een supermooi taarten tijdschrift gescoort
Super ! Ik heb even op de site gekeken van Palmin en ze gebruiken het ook voor de arretjes cake "Kalter Hund" heet het daar.
Ik ga binnenkort ook weer zal het dan ook eens meenemen.
En vandaag ben ik naar Duitsland geweest en heb 1 pakje Palmin gekocht (plus veel andere dingen op bak -en kookgebied) en staat de Duitse variant van de arretjes cake bij op te stijven, de Kalter Hund zoals zij hem noemen.
Ik ben benieuwd hoe het is geworden ik kan nog niks uitproberen want heb geen keuken op dit moment
Palmin is toch gewoon plantaardig frituur/bakvet?
En in arretjescake gebruik je toch wel vaker 50% frituurvet+50%boter, vanwege het uitharden.
Je hebt in NL toch ook plantaardig frituurvet in een blok?
Palmin is kokos vet dus weet niet of je er in kunt friuren
Ik gebruik ook wel eens trex vor mijn wilton botercreme dat is nl ook geur en smaakloos zoals de palmin
Palmin is toch gewoon plantaardig frituur/bakvet?
En in arretjescake gebruik je toch wel vaker 50% frituurvet+50%boter, vanwege het uitharden.
Je hebt in NL toch ook plantaardig frituurvet in een blok?
Klopt hier hebben we ook plantaardig frituur vet maar dat gebruik ik nooit voor de Arretjes cake.
Volgens de verpakking van palmin kun je er mee frituren, fondue, bakken en braden.
Heb net een stukje geproefd en het is heerlijk en valt minder zwaar dan de Nederlandse variant.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » crisco,trex in duitsland
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.