1

Onderwerp: Icing of frosty?

Ik ga cupcakes maken met een toef van boetercreme en banketbakkersroom. Nu wil ik daarop een schildje met een foto van de jarige jet. Nu heb ik twee vragen:
- frosty of icing sheet gebruiken?
- ik wil de schildjes redelijk hard hebben, kan ik ze een paar dagen van tevoren uitknippen en aan de lucht laten drogen?

Bedankt alvast!

2

Re: Icing of frosty?

Ik gebruik voor de schildjes altijd icingsheets. Van te voren printen en gewoon in de open lucht neerleggen. Ze worden steeds harder, maar ook als je ze snel nodig hebt zakken ze niet in als een plumpudding.

3

Re: Icing of frosty?

Moet je ze dan meteen op maat snijden, of kan je daar ook mee wachten tot ze wat harder zijn?

Mijn faceboekpagina met mijn taartjes
http://www.facebook.com/pages/Home-made … 1595328591

4

Re: Icing of frosty?

Ik snij eerst en laat ze daarna harder worden. Andersom snijdt nogal moeilijk