Onderwerp: bruidstaart 60 pers. 4 verdiepingen HELP
er werd mij gevraagt een bruidstaart van 4 verdiepingen voor 60 personen.
nu vraag ik mij het volgende af.
welke maat bakvormen moet ik gebruiken om een mooie stapel te krijgen van 4 hoog.
moet je echt telkens bv. 10 cm er bij optellen dus 40 cm 30 cm 20cm 10cm
of werkt het anders?
hoe hoog zal ik elke biscuit laag maken?
je ziet wel eens van die hele hoge taarten die een stapel vormen maar dat lijkt mij niet zo gemakkelijk snijden je hebt dan al snel te grote stukken of dunne plakjes.
is er een "standaard "hoogte waar je het beste mee kan werken.
te plat is ook voor het oog weer niet mooi.
zijn er nog tips?????
hoe krijg ik hem zo glad mogenlijk
het word een vrij kale taart dus moet hij zo glad mogenlijk zijn.
heeft iemand ervaring met een afsmeer laag van witte chocola gemengd met slagroom ipv botercreme???
wie geeft mij advies.
ik hoop op wat reacties.




ben nog niet toe aan een bruidstaart maar wel nieuwsgierig.