Onderwerp: doop cupcakes (spoedje)
Ik had een paar weken geleden een doop (van een volwassen) en kreeg een paar dagen tevoren de vraag of ik wou bakken! (het zou eerst in augustus zijn). tuurlijk, had nog een paar andere projecten maar goed. Voor het eerst met bakels (5 kilo emmer) gewerkt. erg gevoelig spul, weet nu hoe ik de rondjes van de cupcakes mooi houdt, maar dat was hier al te laat overigens vind ik het om te modeleren niet fijn, moet erg dik zijn vind ik, wat een plakspul! maar wel lekkere smaak. de kleine roosjes zijn van gumpaste. Dat is FANTASTISCH spul zeg, niet lekker maar mooi!
De beige toef is mokka-slagroom en caramelvulling, de paarse is witte chocolade ganach met citroensmaak en ook caramelvulling. De witte toef en die op de foto blauw lijkt is kokosmelk met marshméllowscreme, geheel melkvrij. Nu nog leren toefen te spuiten op het fondant heb ik en geschildert ,en versiert!
Oja en de eerste keer cakepops gemaakt voor de kinderen. Goede les voor de volgende keer.... Eerst de how-to hier lezen, dan pas maken. anders krijg je dit geklieder!