1

Onderwerp: taart maken

Hallo

Ik heb een vraagje. Als jullie een taart maken doen jullie dan kristalsuiker of basterdsuiker erin. Ik zit te dubben wat ik zal doen.

Groetjes Henriette

2

Re: taart maken

Ik zou er zeker geen basterdsuiker doorheen doen. Vaak wordt poedersuiker of suikerbakkerspoeder (= ook poedersuiker maar dan fijner) gebruikt. Dan blijft de structuur fijn.

3

Re: taart maken

wat voor taart heb je het over?

4

Re: taart maken

Voor het biscuit of de vulling? Voor de biscuit gebruik ik gewoon fijne kristalsuiker, voor botercreme, slagroom en andere vullingen meestal poedersuiker.

5

Re: taart maken

voor slagroom gebruik ik basterdsuiker, en een beetje vanillesuiker. voor biscuit gebruik ik gewoon kristalsuiker.

6

Re: taart maken

voor biscuit bakken fijne kristalsuiker,
voor creme en slagroom poeder- of basterdsuiker.

7

Re: taart maken

hangt van de taart af