Onderwerp: taart maken
Hallo
Ik heb een vraagje. Als jullie een taart maken doen jullie dan kristalsuiker of basterdsuiker erin. Ik zit te dubben wat ik zal doen.
Groetjes Henriette
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » taart maken
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Hallo
Ik heb een vraagje. Als jullie een taart maken doen jullie dan kristalsuiker of basterdsuiker erin. Ik zit te dubben wat ik zal doen.
Groetjes Henriette
Ik zou er zeker geen basterdsuiker doorheen doen. Vaak wordt poedersuiker of suikerbakkerspoeder (= ook poedersuiker maar dan fijner) gebruikt. Dan blijft de structuur fijn.
wat voor taart heb je het over?
Voor het biscuit of de vulling? Voor de biscuit gebruik ik gewoon fijne kristalsuiker, voor botercreme, slagroom en andere vullingen meestal poedersuiker.
voor slagroom gebruik ik basterdsuiker, en een beetje vanillesuiker. voor biscuit gebruik ik gewoon kristalsuiker.
voor biscuit bakken fijne kristalsuiker,
voor creme en slagroom poeder- of basterdsuiker.
hangt van de taart af
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » taart maken
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.