1

Onderwerp: SPOED: banketbakkersroom

Hallo,

ik hoop dat iemand mij snel kan helpen.
Ik heb gisteren bbr uit de diepvries gehaalt en in de koelkast gezet om te laten ontdooien. Nu maak ik het bakje open en zie dat er veel vocht onderin zit. Dit is mijn eerste keer bbr uit de diepvries.

Is dit normaal en moet ik het gewoon nog even door roeren of kan ik het weggooien en moet ik nieuwe maken!

alvast bedankt

2

Re: SPOED: banketbakkersroom

Heb het nog nooit gedaan, maar kwam dit topic tegen  ;)

http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … ?id=188819

3 Laatst bewerkt door Esther68 (01-06-2013 07:50)

Re: SPOED: banketbakkersroom

Was er bang voor...2x  ;)

4

Re: SPOED: banketbakkersroom

Ik heb bbr nog niet ingevroren, wel als ie in de crème verwerkt zat en dat gaat goed.

Wat ik hier gelezen heb in de "in te vriezen" topic....dat je bbr wel kunt invriezen en dat je na het ontdooien nog even moet opkloppen....

Ik zou dat eerst even proberen, mocht het niet goed worden, tja dan maar nieuwe maken.

Succes

Het is zoals het is en dat is goed zo.
Bianca's bakery

Re: SPOED: banketbakkersroom

Helaas gisteren geen tijd meet gehad om te reageren.

Iedereen super bedankt voor de antwoorden.
Heb de BBR helaas niet meer kunnen redden.
Ook na het opkloppen bleef het een vochtig geheel met heel veel klonten.

ik ga het toch nog een keer proberen om het in te vriezen.
moest gisteren nieuwe BBR maken en had weer over dus heb het toch nog een keer in de vriezer gestopt. hopelijk lukt het de volgende keer wel.

Re: SPOED: banketbakkersroom

Druppeltje citroensap erdoor? Dat helpt als binding.

7

Re: SPOED: banketbakkersroom

gewoon schepje door de yoghurt, :9

hoef je het iig niet weg te gooien.